Prva pomoč za računalniške nevedneže #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
to je vse kar vem. spenjanje dokumentov.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
OK, mal več bomo rabil..v kakšnem kontekstu je bilo? Domnevam da se pričakuje znanje le-tega kot pogoj za kakšno (pisarniško) delo?
Men je znan edin mail merge, oz., evo Wordova navodila, npr.
Men je znan edin mail merge, oz., evo Wordova navodila, npr.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
mišljeno je bilo spajanje dokumentov, ampak je že mimo... hvala vseeno za trud....
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
NUJNO!
Do zdaj sem na laptopu vedno uporabljala ESET NOD32 av program, zadnje čase pa me na dva tedna ali še prej opozarja, da ga je treba spet naložiti, ker ne ščiti več! Kako naj rešim tole zmedo, ker sem do zdaj vedno uporabljala enomesečno free verzijo? Rada bi nekaj zastonj, a da ščiti pred virusi tako kot mora. Kakšni predlogi?
Do zdaj sem na laptopu vedno uporabljala ESET NOD32 av program, zadnje čase pa me na dva tedna ali še prej opozarja, da ga je treba spet naložiti, ker ne ščiti več! Kako naj rešim tole zmedo, ker sem do zdaj vedno uporabljala enomesečno free verzijo? Rada bi nekaj zastonj, a da ščiti pred virusi tako kot mora. Kakšni predlogi?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js mam samo Free verzijo in mi je čist fajn. Deluje že skoraj 2 leti brez problemov
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Jz pa šele par tednov, ampak zadovoljna.*mala* napisal/-a:Js mam samo Free verzijo in mi je čist fajn.
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
evo zdaj sem downloadala ta avast in od takrat mi šteka oz. zamrzneračunalnik vmes, prej pa se to ni nikoli zgodilo. a moram starega eset zbrisat? kako naj sicer sama delno očistim računalnik teh virusov, ker se je verjetno kaj nabralo vmes ko ni blo zaščite?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ja, Nod zbriši pred namestitvijo, ker se znata "tepst" med sabo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Klikni na Spremeni, potem pa ti tam piše Remove/____ (kaj pač želiš narediti s programom) in te vodi skozi postopek, kjer klikaš samo Naprej. To je pri vseh programih tako, če ne piše Odstrani v programu za odstranjevanje programov.
-
succubus - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
Živjo!
Formatirali mi bodo računalnik (zaradi virusov, črvov itd.) in me zanima, kam prenest določene dokumente (slike, file...), da jih ne bi rabila dokončno izbrisat oziroma ali, če te dokumente zapečem na dvdje, se virusi z njimi ne prenesejo? Nočem namreč, da ko bo komp formatiran, takoj gor prinest virusov. Pa še kak drug nasvet, ki bi ga blo pametno upoštevat pred formatiranjem, mi lahko komot poveste
Hvala!
Formatirali mi bodo računalnik (zaradi virusov, črvov itd.) in me zanima, kam prenest določene dokumente (slike, file...), da jih ne bi rabila dokončno izbrisat oziroma ali, če te dokumente zapečem na dvdje, se virusi z njimi ne prenesejo? Nočem namreč, da ko bo komp formatiran, takoj gor prinest virusov. Pa še kak drug nasvet, ki bi ga blo pametno upoštevat pred formatiranjem, mi lahko komot poveste
Hvala!
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov