Prva pomoč za računalniške nevedneže #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
NOVO
A mi lahko kdo razloži kaj je point partisa? Kaj je razlika med sejalci in odjemalci? Ko downloadam en film in ko ga v celoti potegne dol, pol moram to kako "vrnit" al kako? Ne razumem se na to, ker do zdaj nisem vlekla filmov dol s te strani, ampak ene druge, ki je delovala povsem preprosto, a tam ni za najdt več dost filmov.
A mi lahko kdo razloži kaj je point partisa? Kaj je razlika med sejalci in odjemalci? Ko downloadam en film in ko ga v celoti potegne dol, pol moram to kako "vrnit" al kako? Ne razumem se na to, ker do zdaj nisem vlekla filmov dol s te strani, ampak ene druge, ki je delovala povsem preprosto, a tam ni za najdt več dost filmov.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ko si potegneš film do konca, ga ne zbriši v uTorrentu (oz. katerkoli program že imaš), ga bo samo sejalo.
Imaš pa na desni napisano, koliko si prejela in koliko oddala (ter razmerje oddano/prejeto).
Odjemalec si ti, ko download-aš, sejalec pa si, ko imaš že naloženo na računalniku in le še pošiljaš drugim uprabniko.
Pod Podpora/FAQ si preberi več
Imaš pa na desni napisano, koliko si prejela in koliko oddala (ter razmerje oddano/prejeto).
Odjemalec si ti, ko download-aš, sejalec pa si, ko imaš že naloženo na računalniku in le še pošiljaš drugim uprabniko.
Pod Podpora/FAQ si preberi več
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
Aha hvala ta razlago. Mi je zdaj jasno. Sam to me še zanima, a pol moram vse filme, ki jih od njih dol potegnem, obdržat na torrentu al lahko recimo če mam jih dol 5, enga ali dva zbrišem? Kakšno je pol stanje? Vem, da moram gledat zgoraj pri unih puščicah razmerje, ampak me glede tega zanima, če moram res vse pustit na računalniku, ker to pol tud nekaj placa zavzame ane?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ni treba vse Samo ne pa takoj zbrisat, pust kak dan ali dva, ker če takoj zbrišeš lahko dobiš hit&run opozorilo. Pa glej da bo vedno nad 1 razmerje. Čimveč freeleech si nalagaj, ker pri njih se nič ne šteje kar daš dol
Seveda pa že tudi medtem k dol daješ seješ
Seveda pa že tudi medtem k dol daješ seješ
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^win okolje? Pogledala v My Computer -> USB Video Device ?
Ali pa: Control Panel - > Scanners and Cameras -> -||-
Ali pa: Control Panel - > Scanners and Cameras -> -||-
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Spet me firefox j*** in spet sm pozabla kje si to naštimam. Problem je v tem, da mi ne odpira novih oken, ko kliknem na kakšen link, ki je dizajniran tko da se ti odpre v novem okncu.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Tools -> Options... -> zavihek "Content" -> odkljukaj "Block pop-up windows" (ali pa dodaj "Exceptions").
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov