Prva pomoč za računalniške nevedneže #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^2.) error sporočilo, ki se pojavi, vpiši v gugla in pobrskaj.
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
ne deluje nič ot tiztiga kar svetujejo , sem poskusila tudi vse kar svetujejo prav na HP strani , za prav določen printer...nič nič nič ....
na servisu so pa inteligentno rekli da to sem vklopla pač neki, in da oni nemorjo tega rešit v takem času ko bi jz rabla ....bla bla bla....
na servisu so pa inteligentno rekli da to sem vklopla pač neki, in da oni nemorjo tega rešit v takem času ko bi jz rabla ....bla bla bla....
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^sucks.
Upam, da se oglasi še kdo s podobnimi izkušnjami in s kakšnim pametnim nasvetom.
Upam, da se oglasi še kdo s podobnimi izkušnjami in s kakšnim pametnim nasvetom.
- kajchyka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 2. 2010
@christianna cruz:
si probala priter instalirati se na kakem drugem racunalniku, da vidis,ce je sploh res problem v printerjum, ali je mogoce problem v tvojem racunalniku...
Ce printer drugje dela, bi rekla da si probaj register spucati z kaksnim ccleanerjem ali cem podobnim, bi znal mogoc pomagt
ce pa ti printer tudi drugje ne dela, probaj zamenjati kabel (ce ga imas) od printerja do racunalnika, mogoce mas kabl fuc
uglavnem stvari je lahko veliko...
si probala priter instalirati se na kakem drugem racunalniku, da vidis,ce je sploh res problem v printerjum, ali je mogoce problem v tvojem racunalniku...
Ce printer drugje dela, bi rekla da si probaj register spucati z kaksnim ccleanerjem ali cem podobnim, bi znal mogoc pomagt
ce pa ti printer tudi drugje ne dela, probaj zamenjati kabel (ce ga imas) od printerja do racunalnika, mogoce mas kabl fuc
uglavnem stvari je lahko veliko...
- christianna cruz
- Komunikatorka
hah tole s kablom ni slaba ideja...ker sam printer so probali na servisu (z njihovim kablom !!!! ) in je delal , pri meni pa noče , ob tem da kopira pa normalno- pač multifukncijska škatla- samo printa in skenira pa ne...
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Hey
Jst mam pa eno vprašanje...Sem namreč totalen idiot kar se računalnikov tiče Pa delam seminarsko nalogo in ko označim tm glavo in nogo,da napišem svoje ime in priimek gor,dol pa zaporedno številko strani,se mi potem na vsaki naslednji strani ponavlja isto...Ne znam spremenit oziroma ko na naslednji strani spremenim naslov glave in številko strani se mi tud na prejšnji spremeni...Obolela bom Help me please
Jst mam pa eno vprašanje...Sem namreč totalen idiot kar se računalnikov tiče Pa delam seminarsko nalogo in ko označim tm glavo in nogo,da napišem svoje ime in priimek gor,dol pa zaporedno številko strani,se mi potem na vsaki naslednji strani ponavlja isto...Ne znam spremenit oziroma ko na naslednji strani spremenim naslov glave in številko strani se mi tud na prejšnji spremeni...Obolela bom Help me please
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
- christianna cruz
- Komunikatorka
če maš word 2007 poskusi :
postavi kurzor v glavo ali nogo
in pol maš v angleščini : header-footer (navrhu ko maš ikonce) , in moraš izključiti funkcijo ''same as previevs ''
dolga verzija - tiste strani pri katerih želiš imeti isto glavo/nogo ločiš od drugih s prelomom strani/odseka (page/section breake)
in pol se ti bojo iste stvari ponavljale samo v tistem odseku...seveda ob možnosti da izključiš funkcijo ''same as prev.''
hahahhahah mogoče se je pa izplačalo da sem bla danes na faxu )
in pol maš v angleščini : header-footer (navrhu ko maš ikonce) , in moraš izključiti funkcijo ''same as previevs ''
dolga verzija - tiste strani pri katerih želiš imeti isto glavo/nogo ločiš od drugih s prelomom strani/odseka (page/section breake)
in pol se ti bojo iste stvari ponavljale samo v tistem odseku...seveda ob možnosti da izključiš funkcijo ''same as prev.''
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
christianna cruz napisal/-a:če maš word 2007 poskusi :
Ne gre mi,full hvala za pomoč,ampak ne gre,ne znam
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
- funny baby
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2008
Mene pa zanima nekaj mogoce mal smesnega ampak vseeno, kaksna je razlika med avast! 4.8 home edition in avast! free antivirus 5.0?
Pa kolk casa bo zdej tale avast free antivirus 5.0 zunaj? Ce kdo ve. Ker ko sem si nalozila 4.8 je skoraj takoj za tem prisel 5.0. Pa ne bi rada spet nalagala, ce bo takoj spet zunaj nova verzija.
Pa kolk casa bo zdej tale avast free antivirus 5.0 zunaj? Ce kdo ve. Ker ko sem si nalozila 4.8 je skoraj takoj za tem prisel 5.0. Pa ne bi rada spet nalagala, ce bo takoj spet zunaj nova verzija.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^ pejd na program in klikni update - je itak priporočljivo. Oz., celo tako, da naj bi program to sam izvajal..
- funny baby
- Komunikatorka
purple_rain napisal/-a:^^ pejd na program in klikni update - je itak priporočljivo. Oz., celo tako, da naj bi program to sam izvajal..
Ja, to se mi samo updata, ce to kliknem, itak se vsak dan (veckrat na dan) avtomaticno updata.
Jst prav mislim iz verzije 4.8 na 5.0. Ko sem to vprasala na podpori so mi rekli, da moram odstranit 4.8 in nalozit 5.0
Pa me zanima, ce je kaksna prednost v 5.0? In kaksna? Pa kako hitro bo spet nova verzija zunaj, ker ne bi rada skoz sam odstranjevala pa nalagala antivirusnega?
Tud ko sem kliknila update kot si mi rekla se je samo updatal tako kot vsak dan, ni se pa nadgradil v 5.0
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^katero zadevo (od teh na slikci) si kliknila?
(če je tvoja verzija vsaj mal teli podobna)
Tole zdej po feelingu govorim, tud jz ga še nimam glih dolg, ampak:
-zgornji (engine and virus definitions) se dnevno apdejtajo, res je
-spodnji (program) morš pa sama kliknt
in, res je, da sem bolj amater, ampak kolkr mi je znano, če klikneš "update program", bi se apedjt mogu sam izvršit, ni potrebe po re-inštalaciji.
(če se preveč motim, nej me kdo popravi)
Probej, pa boš vidla kaj se zgodi?
in, res je, da sem bolj amater, ampak kolkr mi je znano, če klikneš "update program", bi se apedjt mogu sam izvršit, ni potrebe po re-inštalaciji.
- funny baby
- Komunikatorka
purple_rain napisal/-a:^^katero zadevo (od teh na slikci) si kliknila?
Kliknila sem Posodobitev > Posodobitev programa (drugega itak ni) in se je samo updatal tako kot vedno.
- crazyL1KEme
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 5. 2009
funny baby napisal/-a:Jst prav mislim iz verzije 4.8 na 5.0. Ko sem to vprasala na podpori so mi rekli, da moram odstranit 4.8 in nalozit 5.0
Zdej je tako, da tudi sama nimam ravno dolgo Avasta, ampak v kolikor se spoznam na nadgradnje programov, težko dvomim da bi ti bilo dejansko potrebno odstranit 4.8 in nato naložit 5.0. Ker to že v osnovi ni funkcionalno in to pomeni več težav za uporabnike programa, težave pa ponavadi odbijajo uporabnike. Predlagam ti da si v Settings-->Update naštimaš: Engine in Virus Definition: Automatic Update in Program: Avtomatic Update. Tako se ti bo vse samostojno nadgrajevalo, ne da bi se ti morala kaj preveč truditi.
funny baby napisal/-a:Pa me zanima, ce je kaksna prednost v 5.0? In kaksna? Pa kako hitro bo spet nova verzija zunaj, ker ne bi rada skoz sam odstranjevala pa nalagala antivirusnega?
Prednost v novejših verzijah so vedno. Drugače je novejšo verzijo nesmiselno izdelati! kar so pa izboljšal pri v5.0 je najbolje da si prebereš na njihovi spletni strani
Kako hitro bo pa nova verzija, je pa težko reči. Oz. je odvisno od samega proizvajalca!!!
LP cLm
[/url]
I came, I saw, I had no idea what was going on, I left.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov