Prva pomoč za računalniške nevedneže #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
pompomGirl napisal/-a:Zdravo! Prosim, če mi lahko pomagate, ker nimam pojma kaj moram narediti. Stvar je sledeča.... internet in računalnik ima brat v njegovi sobi. Jaz sem si kupila prenosnika in tudi wireless routar, da bom pač imela svoj računalnik in internet, pa ne vem kam in kako naj ta routar priklopim na bratov računalnik. Brata pa ni in ga ne bo še 14dni, jaz bi pa to rada čimprej imela.
Mi lahko pomagate, svetujete,...? HVALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Glede na to opis, ne. Pocakaj, da brat pride domov, al pa prosi kakega kolega, da pride pogledat in ti pomagat.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
- funny baby
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2008
Feldman napisal/-a:Za facebook nevem za avast pa izbereš kero verzijo maš zdej (home/pro) in downloadaš. Pol pa samo inštaliraš čez in je to to. Pri vseh programih ali igrah je tak da ko nameščaš novo verzijo se samo datoteke posodobijo.
Hvala.
Pa potem se mi ni treba ponovno registrirat? Ker sem pred kratkim nalozila in registrirala zdej pa ze kar nova verzija
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:29, skupaj popravljeno 1 krat.
-
ZeroCool - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
sončk napisal/-a:Youtube mi hrešči če dam zvok bl naglas. Mam nov računalnik. Kaj narest?
A ti še kej druga hrešči razen youtube (npr. ko kaj predvajaš v media playerju)? Laptop ali namiznik?
A ti hrešči v vseh brskalnikih?
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
Imam sledeč problem. Na youtube sem naložila video in zdaj mi ga, ko ga hočem najti v youtubu ne najde. Tam ko kliknem my videos mi ga odpre in pokaže, da je video naložen. Ne vem pa zakaj se video ne prikaže v javnem youtube iskalcu. Na pomoč!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^mogoče maš premal "tag"-ov?
Ne vem, pojma nimam kako deluje, sam ugibam.
Ne vem, pojma nimam kako deluje, sam ugibam.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Marichuy90 napisal/-a:Imam sledeč problem. Na youtube sem naložila video in zdaj mi ga, ko ga hočem najti v youtubu ne najde. Tam ko kliknem my videos mi ga odpre in pokaže, da je video naložen. Ne vem pa zakaj se video ne prikaže v javnem youtube iskalcu. Na pomoč!
Moraš počakat nekaj časa, da youtube vse skupaj premelje...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
McLarnovc napisal/-a:Marichuy90 napisal/-a:Imam sledeč problem. Na youtube sem naložila video in zdaj mi ga, ko ga hočem najti v youtubu ne najde. Tam ko kliknem my videos mi ga odpre in pokaže, da je video naložen. Ne vem pa zakaj se video ne prikaže v javnem youtube iskalcu. Na pomoč!
Moraš počakat nekaj časa, da youtube vse skupaj premelje...
Čakam že 2 dni. Je to normalno ali kaj?
-
7McLarnovc napisal/-a:Ne, potem je očitno še nekaj drugega narobe. Ponavadi je to zrihtano v par urah...
Ne vem kaj bi lahko bilo. Ko se uploadala film ni ni nič napisalo, da je naložen pa je nalagalo najman 20-30min. Tako, da sm šla pogledat v mapo my videos, kjer je pa film že bil... Ne vem, kaj je to
-
Aja, pa tole so mi potem poslali na mail:
Dear x,
Your video, x may have content that is owned or licensed by WMG.
No action is required on your part; however, if you are interested in learning how this affects your video, please visit the Content ID Matches section of your account for more information.
Sincerely,
- The YouTube Team
Dear x,
Your video, x may have content that is owned or licensed by WMG.
No action is required on your part; however, if you are interested in learning how this affects your video, please visit the Content ID Matches section of your account for more information.
Sincerely,
- The YouTube Team
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
imam 2 sledeča problema ki mi parata živčkeee
1) imam skype, in na njem majhno število kontaktov vendar me živcira da mi v drugih programih (facebook, explorer, ...) vedno pokaže znakec za skype ob imenih mojih kontaktov....a se da to kje naštimat da nimaš teh skype znakcov povsod , in to brez da si zbrišem skype !!! ???!!!
2) imam probleme s tiskalnikom (ki bi moral delati, saj je na servisu bilo vse okej), ko pa želim printati iz mojega računalnika pa ne dela. nekajkrat sem že ''odstranila'' printer tam na nadzorni plošči , pa na novo dodala in 'inštalirala' pa mi ob vsakem novem poizkusu printanja/skeniranja napiše error....ali obstaja kakšna funkcija za resetiranje nastavitev printerjev...ker očitno bi samo povrnitev tovarniških nastanitev bila uspešna...jaz ne najdem funkcije katero sem očitno vklopila da stvar ne deluje !!!
1) imam skype, in na njem majhno število kontaktov vendar me živcira da mi v drugih programih (facebook, explorer, ...) vedno pokaže znakec za skype ob imenih mojih kontaktov....a se da to kje naštimat da nimaš teh skype znakcov povsod , in to brez da si zbrišem skype !!! ???!!!
2) imam probleme s tiskalnikom (ki bi moral delati, saj je na servisu bilo vse okej), ko pa želim printati iz mojega računalnika pa ne dela. nekajkrat sem že ''odstranila'' printer tam na nadzorni plošči , pa na novo dodala in 'inštalirala' pa mi ob vsakem novem poizkusu printanja/skeniranja napiše error....ali obstaja kakšna funkcija za resetiranje nastavitev printerjev...ker očitno bi samo povrnitev tovarniških nastanitev bila uspešna...jaz ne najdem funkcije katero sem očitno vklopila da stvar ne deluje !!!
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov