Prva pomoč za računalniške nevedneže #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- elektrobum
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2012
- Kraj: Štajerska
Jaz sem na amaterski ravni zelo zadovoljen z njim ima zadovoljive funkcije, pregledne nastavitve, grafično/oblikovno mi je všeč, men deluje vse brez problemov od poslušanje muzik do gledanja raznovrstnih filmov slik, nikoli mi ne dela težav, če pa že je treba pa za moment refresh-am, nimam problema z dodajanjem morebitnih dodatkov za razna opravila.. uglavnem nimam kaj čez njega rečit... ter tudi testi iz leta 2013 marsikaj povedo :
http://internet-browser-review.toptenreviews.com/
Da smo na jasnem, ti ne pomaga "best web browser" za bolje delovanje če nimaš hitre internetne povezave in dokaj dobre procesorske moči računalnika.
Sem na hitro preletel prejšnji link ki sem ti ga nalimal tako kot si rekla.. v naprej je treba izpolnit obrazec...morda pa je kakšna drugačna / lažja opcija...če se ti da se igraj z guglom pa išči če pa res hočeš ostati na operi pa če te zanimajo te funkcije ki bi jih rada rešila ti priporočam da se obrneš na forum slo-tech ali elektronik tam so "majstri " za te zadeve in mnogo drugih
http://internet-browser-review.toptenreviews.com/
Da smo na jasnem, ti ne pomaga "best web browser" za bolje delovanje če nimaš hitre internetne povezave in dokaj dobre procesorske moči računalnika.
Sem na hitro preletel prejšnji link ki sem ti ga nalimal tako kot si rekla.. v naprej je treba izpolnit obrazec...morda pa je kakšna drugačna / lažja opcija...če se ti da se igraj z guglom pa išči če pa res hočeš ostati na operi pa če te zanimajo te funkcije ki bi jih rada rešila ti priporočam da se obrneš na forum slo-tech ali elektronik tam so "majstri " za te zadeve in mnogo drugih
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo
- wasd
- Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2012
Brskalnik si zapomni razne podatke takrat, ko jih ti vpises in potrdis (se forma poslje na server). Zdaj ne vem kako ima to reseno Chrome, ampak noben brskalnik si ne bo iz lufta zapomnil maila za doloceno vnosno polje, ce ti tam prej nisi maila vpisala in potrdila forme.
Tisti popup pa s tem nima nic veze, ker si samo zapomni prijavo za drugic.
In kot je dejal predhodnik, ce imas zanic/star PC, ti noben browser ne bo pomagal, ker danes ze sam browser pozre kar dosti rama, ce imas odprtih dosti zavihkov, da ne omenjam raznih flash strani (youtube itd.). Chrome mi gre pa osebno na jetra z vsem tem posiljevanjem iz strani Googla z raznim prijavljanjem in syncanjem z Gmailom ter glupim vmesnikom (samo wtfjal sem, ko sem hotel nastavit domaco stran) in tudi ni pretirano varcen s pomnilnikom.
Tisti popup pa s tem nima nic veze, ker si samo zapomni prijavo za drugic.
In kot je dejal predhodnik, ce imas zanic/star PC, ti noben browser ne bo pomagal, ker danes ze sam browser pozre kar dosti rama, ce imas odprtih dosti zavihkov, da ne omenjam raznih flash strani (youtube itd.). Chrome mi gre pa osebno na jetra z vsem tem posiljevanjem iz strani Googla z raznim prijavljanjem in syncanjem z Gmailom ter glupim vmesnikom (samo wtfjal sem, ko sem hotel nastavit domaco stran) in tudi ni pretirano varcen s pomnilnikom.
- vestina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2008
Pozdravljeni!
Rabim vaąo pomoč Iąčem zabavne črno - bele "moľičke", ki so bili včasih na voljo v wordu in si jih lahko vstavil v dokument. A to ąe obstaja ali jih samo jaz ne najdem? Imam pa word 2003.
Upam, da mi bo kdo znal pomagat!
Rabim vaąo pomoč Iąčem zabavne črno - bele "moľičke", ki so bili včasih na voljo v wordu in si jih lahko vstavil v dokument. A to ąe obstaja ali jih samo jaz ne najdem? Imam pa word 2003.
Upam, da mi bo kdo znal pomagat!
- elektrobum
- Komunikatorka
hm..."črno - bele moľičke " ? na pamet mi nebi padl kaj je to .. bolje da poveą kaj ľelią z dokumentom narediti oz. kaj je tvoj cilj ?
-
majchy84 - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2006
Pomoje misli Clip-Art une črne možičke, k je ubistvu sam okrogla glava pa črta za telo in roke. K so pol mel razne žarnice nad glavo (kao se je nečesa spomnil) itd.
Tole pomojem
Tole pomojem
- elektrobum
- Komunikatorka
@majchy84
zelo dobro, mislim da si zadelo jedro iskanja
zelo dobro, mislim da si zadelo jedro iskanja
- vestina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2008
Ups ... se opravičujem za neuporabo šumnikov. Nisem preverila pred objavo.
Drugače pa jaaaaa ... hvala obema za sodelovanje To so teli možički, ki jih iščem. Zdaj moram samo še ugotovit, kako jih zdownloadat, ker če se ne motim, jih ni več v wordu.
Ful, ful hvala še enkrat
Drugače pa jaaaaa ... hvala obema za sodelovanje To so teli možički, ki jih iščem. Zdaj moram samo še ugotovit, kako jih zdownloadat, ker če se ne motim, jih ni več v wordu.
Ful, ful hvala še enkrat
- Speer
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 2. 2013
Verjetno si mela separator med ikonami in prostorom za odprte programe. Sicer ne vem kako ti je to uspelo na W7, ampak vem, da v preteklosti na starejših windowsih je blo to mogoče.
Najbolj "podobna" rešitev bo, če v taskbaru vključiš stacking oz. combining in potem klikneš z desnim na ikono od FF in s klikom na mozilla firefox prižgeš še en instance firefoxa. Če je to to, kar iščeš ofc, ker dejansko nism uspel razbrat težave
Najbolj "podobna" rešitev bo, če v taskbaru vključiš stacking oz. combining in potem klikneš z desnim na ikono od FF in s klikom na mozilla firefox prižgeš še en instance firefoxa. Če je to to, kar iščeš ofc, ker dejansko nism uspel razbrat težave
Neutral men are the devil's allies.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov