Prva pomoč za računalniške nevedneže #2

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

elektrobum
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 7. 2012
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a elektrobum » 25. Mar. 2013 20:10

Jaz sem na amaterski ravni zelo zadovoljen z njim ima zadovoljive funkcije, pregledne nastavitve, grafično/oblikovno mi je všeč, men deluje vse brez problemov od poslušanje muzik do gledanja raznovrstnih filmov slik, nikoli mi ne dela težav, če pa že je treba pa za moment refresh-am, nimam problema z dodajanjem morebitnih dodatkov za razna opravila.. uglavnem nimam kaj čez njega rečit... ter tudi testi iz leta 2013 marsikaj povedo :

http://internet-browser-review.toptenreviews.com/

Da smo na jasnem, ti ne pomaga "best web browser" za bolje delovanje če nimaš hitre internetne povezave in dokaj dobre procesorske moči računalnika.

Sem na hitro preletel prejšnji link ki sem ti ga nalimal tako kot si rekla.. v naprej je treba izpolnit obrazec...morda pa je kakšna drugačna / lažja opcija...če se ti da se igraj z guglom pa išči :) če pa res hočeš ostati na operi pa če te zanimajo te funkcije ki bi jih rada rešila ti priporočam da se obrneš na forum slo-tech ali elektronik tam so "majstri " za te zadeve in mnogo drugih
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 25. Mar. 2013 21:14

Brskalnik si zapomni razne podatke takrat, ko jih ti vpises in potrdis (se forma poslje na server). Zdaj ne vem kako ima to reseno Chrome, ampak noben brskalnik si ne bo iz lufta zapomnil maila za doloceno vnosno polje, ce ti tam prej nisi maila vpisala in potrdila forme.
Tisti popup pa s tem nima nic veze, ker si samo zapomni prijavo za drugic.
In kot je dejal predhodnik, ce imas zanic/star PC, ti noben browser ne bo pomagal, ker danes ze sam browser pozre kar dosti rama, ce imas odprtih dosti zavihkov, da ne omenjam raznih flash strani (youtube itd.). Chrome mi gre pa osebno na jetra z vsem tem posiljevanjem iz strani Googla z raznim prijavljanjem in syncanjem z Gmailom ter glupim vmesnikom (samo wtfjal sem, ko sem hotel nastavit domaco stran) in tudi ni pretirano varcen s pomnilnikom.
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 6. 2011
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 25. Mar. 2013 22:03

ce ze, je chromium bolj fajn kot chrome.
vestina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a vestina » 04. Apr. 2013 14:08

Pozdravljeni!

Rabim vaąo pomoč :) Iąčem zabavne črno - bele "moľičke", ki so bili včasih na voljo v wordu in si jih lahko vstavil v dokument. A to ąe obstaja ali jih samo jaz ne najdem? Imam pa word 2003.

Upam, da mi bo kdo znal pomagat!
elektrobum
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a elektrobum » 04. Apr. 2013 14:21

hm..."črno - bele moľičke " ? na pamet mi nebi padl kaj je to .. bolje da poveą kaj ľelią z dokumentom narediti oz. kaj je tvoj cilj ?
Uporabniški avatar
majchy84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy84 » 04. Apr. 2013 14:31

Pomoje misli Clip-Art une črne možičke, k je ubistvu sam okrogla glava pa črta za telo in roke. K so pol mel razne žarnice nad glavo (kao se je nečesa spomnil) itd.

Tole pomojem
elektrobum
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a elektrobum » 04. Apr. 2013 14:40

@majchy84
zelo dobro, mislim da si zadelo jedro iskanja
vestina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a vestina » 04. Apr. 2013 15:47

Ups ... se opravičujem za neuporabo šumnikov. Nisem preverila pred objavo.

Drugače pa jaaaaa ... hvala obema za sodelovanje :D To so teli možički, ki jih iščem. Zdaj moram samo še ugotovit, kako jih zdownloadat, ker če se ne motim, jih ni več v wordu.

Ful, ful hvala še enkrat :!:
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a *cukrr* » 01. Maj. 2013 13:43

A kdo ve kako naj nazaj dobim ikonce v orodno vrstico:

Slika

Spodaj pod odprtimi stranmi so mi kar naenkrat izginile ikonce od programov in jih nikakor ne morem dobit nazaj (al pa ne znam :D) help!
Tu es dans toutes mes pensées.*
wasd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 01. Maj. 2013 14:24

Desni klik na ikono od programa, ki ga imas odprtega v opravilni vrstici in das "Pin to Taskbar".

Edit: Nevermind, kako jih nazaj dobit pa ne vem.
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *cukrr* » 01. Maj. 2013 18:07

Ne dela. Da mi ga na tisto mesto kjer imam že odprt program. Moglo bi pa bit čist v spodnji prazni vrstici. :( Upam, da se razumemo. :) Hvala za pomoč.
wasd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 01. Maj. 2013 18:24

Drag'n'drop pripetega programa v spodnjo vrstico?
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *cukrr* » 01. Maj. 2013 19:47

Ne morm tega sploh naredit. Ker mi pokaže prečrtan krogec. Res nevem več. Če bi to deloval nebi tuki težila. :D
Speer
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 2. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Speer » 02. Maj. 2013 19:26

Verjetno si mela separator med ikonami in prostorom za odprte programe. Sicer ne vem kako ti je to uspelo na W7, ampak vem, da v preteklosti na starejših windowsih je blo to mogoče.
Najbolj "podobna" rešitev bo, če v taskbaru vključiš stacking oz. combining in potem klikneš z desnim na ikono od FF in s klikom na mozilla firefox prižgeš še en instance firefoxa. Če je to to, kar iščeš ofc, ker dejansko nism uspel razbrat težave :twisted:
Neutral men are the devil's allies.
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *cukrr* » 02. Maj. 2013 20:53

Sej prej mi je delal. Lahk sm vse lepo prenesla... zdej mi je pa vse zbrisal pa nimam pojma kako naj jih dobim nazaj, ker mi sploh ne dela. Mislm wtf?! xD hvala za pomoč. Se bom jutr zafrkavala s tem :D

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov