Prva pomoč za računalniške nevedneže #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
Zadnje čase vedno, ko prižgem laptop, se mi prikaže okence s tekstom Vnosne točke procedure RegSetKeyValueW ni bilo mogoče najti v DLL knjižnici ADVAPI32. Ne vem kaj sploh to je in kaj ni ok. Saj potem pač kliknem V redu ali pa križec, a bi rada to odpravila.
- forumsas
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2011
mene pa za mi lahko kdo pomaga v mojem primeru:
z spominske kartice v digitalnem fotoaparatu so mi nenamerno zbrisali slike. po izbrisu je bilo posnektih par slik, vendar se niso shranile na spominsko kartico ampak na fotoaparat direktno. zanima me ali obstaja možnost da dobim te slike nazaj in kako?
HVALA!!!
z spominske kartice v digitalnem fotoaparatu so mi nenamerno zbrisali slike. po izbrisu je bilo posnektih par slik, vendar se niso shranile na spominsko kartico ampak na fotoaparat direktno. zanima me ali obstaja možnost da dobim te slike nazaj in kako?
HVALA!!!
- Lilah
- Debatorica
NOVO
Včasih se mi dogaja (zadnje čase, prej se ni), da se mi zgoraj, kjer imam zavihke (recimo prvi je forum, drugi pa fb) le-ti preselijo v dve različni okenci - to, kar je spodaj v tisti vrstici, in namesto enega z dvema zavihki, je vsak zavihek v svojem okencu, če me razumete. Kako to preprečim, ker potem ne gre združit nazaj in eno okence zaprem in odprem v prejšnjem zraven prvega zavihka.
Včasih se mi dogaja (zadnje čase, prej se ni), da se mi zgoraj, kjer imam zavihke (recimo prvi je forum, drugi pa fb) le-ti preselijo v dve različni okenci - to, kar je spodaj v tisti vrstici, in namesto enega z dvema zavihki, je vsak zavihek v svojem okencu, če me razumete. Kako to preprečim, ker potem ne gre združit nazaj in eno okence zaprem in odprem v prejšnjem zraven prvega zavihka.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Mora it združit nazaj.Lilah napisal/-a:NOVO
To se tud men ponesreči kdaj zgodi, heh, ko preveč divje z miško opletam in klikam kej (sicer pa rada namerno to počnem - fuj več oken istega programa ).
Z miško "primi" zavihek (vseeno kateri) in ga "pripelji" k drugemu, boš vidla, da se rada združita.
(upam, da razumeš kaj hočem povedat - če ni slučajno kje drugje problem)
-
*Lorela* - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2012
Jaz sem pa danes začela dol vleči en film, in preden sem ga potrdila v torrentih, se je pojavilo okence, da je disk poln in ali želim vseeno nadaljevati. Kliknila sem da in film normalno downloada, me pa zanima, ali si lahko sama zbrišem kaj z diska, ali moram peljati računalnik na čiščenje? Če se da to doma počistiti, me zanima kje in kako. Zbrisala sem že nekaj filmov, pa ni nič več placa. Še vedno mi je ob začetku downloadanja tega filma napisalo, da na disku več ni prostora.
Aja, filme pa zbrišem tako, da v torrentih kliknem na film z desno stranjo miške in nato spodaj Odstrani in zbriši .torrent in podatke. Nato pa dokončno zbrišem še koš. A je to dokončno zbrisano z računalnika, ali moram še kje zbrisati te datoteke?
Aja, filme pa zbrišem tako, da v torrentih kliknem na film z desno stranjo miške in nato spodaj Odstrani in zbriši .torrent in podatke. Nato pa dokončno zbrišem še koš. A je to dokončno zbrisano z računalnika, ali moram še kje zbrisati te datoteke?
- Flavij
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 4. 2012
@Lilah:
Ponovno namesti operacijski sistem.
@forumsas:
http://www.officerecovery.com/freeundelete/
@*Lorela*:
http://www.piriform.com/ccleaner
Morda nisi zbrisala dovolj velike količine podatkov? V (Windows) Raziskovalcu preveri koliko prostora imaš na disku.
Ponovno namesti operacijski sistem.
@forumsas:
http://www.officerecovery.com/freeundelete/
@*Lorela*:
http://www.piriform.com/ccleaner
Morda nisi zbrisala dovolj velike količine podatkov? V (Windows) Raziskovalcu preveri koliko prostora imaš na disku.
- Lilah
- Debatorica
Dol si vlečem film (Frankie and Johnny), ki je v več fajlih. Ko v torrentih z desno stranjo miške kliknem na naslov datoteke in Odpri vsebovano mapo, mi namesto ikone BSplayerja in ikone za slo podnapise, prikaže VIDEO_TS, ob kliku nanj pa cela vrsta fajlov v VLC Media Playerju. Kako to združim v en fajl?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
mene pa zanima naslednje ... do zdaj sem vlekla dol komade (iz youtube-a) v programu Free Youtube to MP3 Converter, zdaj pa naenkrat več ne gre. Najbrž so zaščitili komade ali kaj jaz vem. Kateri je podoben program, torej da samo kopiraš link iz youtube-a? Običnih namreč ne maram, saj imam takšne komade, ki jih najdeš samo na youtube-u, na radiu pa jih ne predvajajo, posledično torej tudi klasični programi za downloadat ne najdejo teh komadov ...
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^jz uproabljam spletno stran video2mp3.net
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
NOVO
Glede na to, da na njihovi spleti strani pise, da je vse full izi, se mi bo verjetno kdo smejal, ampak jaz mam res problem pri instaliranju Wordpress-a! Jaz hocem met to, da izdelam spletno stran!
Kako se zadeva namesti na streznik? A lahko zadevo odprem z navadnim Notepad-on al more bit (kot pise v navodilih) Notepad++?
Jaz sem pa mislila kak izi bo to in bom lahko ze danes zacela z izdelavo spletne strani
Glede na to, da na njihovi spleti strani pise, da je vse full izi, se mi bo verjetno kdo smejal, ampak jaz mam res problem pri instaliranju Wordpress-a! Jaz hocem met to, da izdelam spletno stran!
Kako se zadeva namesti na streznik? A lahko zadevo odprem z navadnim Notepad-on al more bit (kot pise v navodilih) Notepad++?
Jaz sem pa mislila kak izi bo to in bom lahko ze danes zacela z izdelavo spletne strani
- wasd
- Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2012
http://www.sublimetext.com/2
Se en zakon urejevalnik/oznacevalnik teksta. Imo bolj sede kot notepad++
Se en zakon urejevalnik/oznacevalnik teksta. Imo bolj sede kot notepad++
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov