Prva pomoč za računalniške nevedneže #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^damn PR, ti bi bila moja sanjska punca v 7. klasu OŠ.
Odlična si v tem, bi bla dobra tudi poklicno v temu
Odlična si v tem, bi bla dobra tudi poklicno v temu
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Yeah, guglat znam...
Je pa res, se tud sama dost naučim, ko takele reči brskam za druge - sam tole mi je v veselje in vem, da bom še kdaj tud jz rabila.
Je pa res, se tud sama dost naučim, ko takele reči brskam za druge - sam tole mi je v veselje in vem, da bom še kdaj tud jz rabila.
- vestina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2008
Pozdravljene/i!
Rabla bi eno pomoč ... Pred kratkim sem končno začela uporabljat uTorrent za filme Do tukaj vse lepo in prav. Potem pa sem naredila napako in sicer to, da sem pogledane filme iz mape, kjer so se mi nalagali premaknila v novo mapo. Sedaj pa imam vse datoteke nedejavne in pri stanju mi piše "Napaka: ne morem odpreti .torrent datoteke". Datoteke sem že prenesla v prvotno mapo, ampak se nič ne spremeni.
Kako naj popravim svojo napako, da bom lahko spet sejala in si zvišala povprečje?
Rabla bi eno pomoč ... Pred kratkim sem končno začela uporabljat uTorrent za filme Do tukaj vse lepo in prav. Potem pa sem naredila napako in sicer to, da sem pogledane filme iz mape, kjer so se mi nalagali premaknila v novo mapo. Sedaj pa imam vse datoteke nedejavne in pri stanju mi piše "Napaka: ne morem odpreti .torrent datoteke". Datoteke sem že prenesla v prvotno mapo, ampak se nič ne spremeni.
Kako naj popravim svojo napako, da bom lahko spet sejala in si zvišala povprečje?
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^nisem zihr: v programu pač zopet klikni "start" (če je datoteka nazaj v svoji mapi); če to ne deluje, pa zbriši torrente iz programa, pol jih pa še 1x "zaženi".
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Saj so še druge torrent strani Sicer pa ne rabiš biti na računalniku, da le ta oddaja! Partis pač deluje po takem principu in če ti to ni všeč, ga ne uporabljaj.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov