Prva pomoč za računalniške nevedneže #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- spletnik
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2011
Možno, da imaš aplikacijo na telefonu, ki na vsake toliko časa nekaj preveri na internetu. Primer takih aplikacij so npr. aplikacije za vreme, stanje na borzah, ipd.
- funny baby
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2008
Nekaj sem res nalozila, ker je pisalo, da je pomembno, neke posodobitve za telefon, neka aplikacija nokia c7-00 ali nekaj takega je pisalo. In kako to odstranim oziroma kje najdem te ze nalozene aplikacije, da jih odstranim? Ker tole je pa malo prevec, zdaj mi je v 1 mesecu samo od sebe pozrlo ze 7 eur. Ce sem mogoce 3x v enem mesecu klicala in poslala 2 sms-a, govorila pa ce sem mogoce vsega skupaj 3minute. To pa je tudi vse in od tega 7eur
- spletnik
- Sramežljivka
Ne vem Poskusi zbrisati aplikacije, ki jih ne uporabljaš. Lahko pogledaš po nastavitvah telefona, kjer lahko določiš katere aplikacije se lahko povezujejo na internet brez, da te vpraša.
- funny baby
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2008
Se nekaj me zanima, je mozno, da ti pozre, ce preveris porabo (torej posljes Poraba na 1919)
- spletnik
- Sramežljivka
Možno je, zagotov odgovor pa dobiš, če pokličeš svojega operaterja
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Ko hocem brati forum v Firefoxu, se mi napise "400 Bad Request" in potem sploh ne morem klikati na teme. To se mi dogaja samo s Cosmo forumom in samo v Firefoxu od vceraj naprej. Do predvcerajsnjim mi je delal normalno. ker me spravlja ob zivce.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
CaliLove*, to se ti bo dogajalo tudi v drugih brskalnikih, če ne boš pridno brisala piškotke^^.
Firefox: alt + t + o, remove individual cookies, vtipkaj "cosmo", briši.
Chrome: alt(drži) + e + o, under the bonnet, content settings, all cookies and site data, vtipkaj "cosmo", briši.
IE: ne vem, ker IE je dobr samo za Firefox dol potegnt.
..ostalih pa ne poznam.
Firefox: alt + t + o, remove individual cookies, vtipkaj "cosmo", briši.
Chrome: alt(drži) + e + o, under the bonnet, content settings, all cookies and site data, vtipkaj "cosmo", briši.
IE: ne vem, ker IE je dobr samo za Firefox dol potegnt.
..ostalih pa ne poznam.
-
passiflora - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2008
Mami sem kupila Nokio C5-03, ki zdaj stane samo 1E,
če vzameš še 100 MB interneta, pa ne vem, ali ima lahko gor Skype,
oziroma kako ga lahko proba sneti z neta.
Pomoč?
če vzameš še 100 MB interneta, pa ne vem, ali ima lahko gor Skype,
oziroma kako ga lahko proba sneti z neta.
Pomoč?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
-
passiflora - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2008
Aha, hvala. Zdaj vidim na tej Skype strani, da je to pravzaprav seznam mobitelov, ki imajo Skype že naložen.
Če pa ga nimaš in ga hočeš naložiti pa je verjetno opcija Ovi Store - brezplačno. Bomo sprobali, hvala!
Če pa ga nimaš in ga hočeš naložiti pa je verjetno opcija Ovi Store - brezplačno. Bomo sprobali, hvala!
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
Ali lahko spodaj desno v orodni vrstici poleg ure naredim viden tudi datum? Da bi ves čas videla oboje? Prosim za odgovore na pvt. Hvala
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
Doutzen - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 3. 2011
Zakaj imam na partisu delilno razmerje samo 0,83, ko pa imam v torrentih še vedno 5 filmov, ki sem jih downloadala s partisa in to že kar nekaj časa nazaj, pa imam še vedno čakalno dobo pri prenašanju torrentov? Prav tako klicaj pri delilnem razmerju. Sicer imam prenešenih podatkov 41,6 GB, oddanih podatkov pa 34,5 GB. Kako lahko izboljša, razmerje? Ker če downloadam še več filmov, bom tudi "dolžna" še več podatkov. Do zdaj s tem nisem imela težav, zdaj mi pa kar naenkrat ni več jasno, kje delam napako...
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov