Prva pomoč za računalniške nevedneže #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Pjeb - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2010
- Kraj: koroska
http://isohunt.com/torrent_details/153391437/easy+CD+DA+extractor?tab=summary
S tem programom bo slo pretvoriti 100%
S tem programom bo slo pretvoriti 100%
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
-
BlackDahlia - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 1. 2011
purple_rain napisal/-a:^^za ognit se temu problemu, priporočam, da za snemanje muske iz YouTube (in podobnih) uporabljaš tole - shrani v .mp3 formatu
(matr, tolk že tole oglašujem/priporočam, res že skor kot reklama zgleda )
Dankešön!
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
Imam Windowse 7 in me zanima kako odstranim nek program z računalnika? Sem iskala na nadzorni plošči dodaj/odstrani programe, pa tega nisem našla.
Ikonco z namizja se že da zbrisat, ampak jst bi rada celoten program dol z računalnika. Anybody?
Ikonco z namizja se že da zbrisat, ampak jst bi rada celoten program dol z računalnika. Anybody?
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Start --> Nadzorna plošča --> Odstranitev programa (napisano na malo manjše pod Programi) --> Poiščeš, klikneš na program, klikneš na vrhu na spremeni/odstrani
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
purple_rain napisal/-a:^^za ognit se temu problemu, priporočam, da za snemanje muske iz YouTube (in podobnih) uporabljaš tole - shrani v .mp3 formatu
(matr, tolk že tole oglašujem/priporočam, res že skor kot reklama zgleda )
Poslabša pa kar precej kvaliteto zvoka. Ne vem pa, kako vpliva na kvaliteto stran, ki jo je objavil Pjeb.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^OCR software, kateri je najboljši, pa ne bi vedla.
(en tak je softwriting (al karkoližetoje))
Ups, tega nisem vedla.. oz., jz ne opazim (sem en redkih čudakov, ki ne da velik na glasbo).Tamala_mrha napisal/-a:purple_rain napisal/-a:tole
Poslabša pa kar precej kvaliteto zvoka.
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 11. Feb. 2011 12:21, skupaj popravljeno 1 krat.
-
maybee - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 3. 2006
purple_rain napisal/-a:^^OCR software, kateri je najboljši, pa ne bi vedla.
Hvalaaa
you don´t have to be crazy to be my friend...but it sure helps...
-
Pjeb - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2010
- Kraj: koroska
Tamala_mrha napisal/-a:Poslabša pa kar precej kvaliteto zvoka. Ne vem pa, kako vpliva na kvaliteto stran, ki jo je objavil Pjeb.
To je link do torrenta...program ki pretvori mp4 v mp3.
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
- funny baby
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2008
A ima kdo Nokio c7 ?
Mi lahko kdo kej vec pove o tem telefonu? Recimo kako je s to trgovino Ovi? Koliko stane, ce si dol "potegnes" facebok in gmail in koliko potem, ko te aplikacije uporabljas?
Imam pa se en problemcek. V meniju Posodobitev programske opreme sem si hotela prenest prvo in drugo aplikacijo (torej druga aplikacija Druzabna omrezja in pa prva aplikacija T..., naprej ne vidim kaj pise, ker ko sem hotela prenest sem po nesreci prekinila prenos) v zgodovini posodobitev pise, Druzabna omrezja Prenos preklican, zraven pa je rdec krizec. Posodobitev aplikacije T... Nameščanje preklicano in rdec krizec. In ta aplikacija T... naj bi bila pomembna, ne vem pa kaj naj naredim, da jo bom lahko namestila V meniju posodobitev programske opreme ni vec te aplikacije torej se je prenesla. Kako pa jo namestim? Oziroma kje jo najdem?
Mi lahko kdo kej vec pove o tem telefonu? Recimo kako je s to trgovino Ovi? Koliko stane, ce si dol "potegnes" facebok in gmail in koliko potem, ko te aplikacije uporabljas?
Imam pa se en problemcek. V meniju Posodobitev programske opreme sem si hotela prenest prvo in drugo aplikacijo (torej druga aplikacija Druzabna omrezja in pa prva aplikacija T..., naprej ne vidim kaj pise, ker ko sem hotela prenest sem po nesreci prekinila prenos) v zgodovini posodobitev pise, Druzabna omrezja Prenos preklican, zraven pa je rdec krizec. Posodobitev aplikacije T... Nameščanje preklicano in rdec krizec. In ta aplikacija T... naj bi bila pomembna, ne vem pa kaj naj naredim, da jo bom lahko namestila V meniju posodobitev programske opreme ni vec te aplikacije torej se je prenesla. Kako pa jo namestim? Oziroma kje jo najdem?
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Mam en kveščn. Na katerem programu za downloadanje muzike bi lahko našla izvajalce, ki jih najdem na beatportu (trance, progressive house ipd.)? Trenutno mam MP3 rocket program in je za drek, ker najde samo komercialo. Sicer sem enkrat downloadala te komade preko youtube-a (kopirala link in voila, komade sem mela na CD-ju), ampak je bila kvaliteta zvoka nula.
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Mene zanima nekaj v zvezi messengerjem. In sicer med pogovorom na msn mi ne dostavi vseh sporočil, ki mi jih oseba, ki se pogovarjam z njo pošlje. Potem čakam celo večnost na odgovor pa nič ne dobim. To se mi dogaja zelo pogosto, tej osebi pa nič ne napiše, recimo "your messege couldn't be sent" al včasih kaj napiše..
Prosim za pomoč?
Večkrat sem ze zbrisala dol program, zamenjala sem tudi računilnik, in je še vedno isto..
Prosim za pomoč?
Večkrat sem ze zbrisala dol program, zamenjala sem tudi računilnik, in je še vedno isto..
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
A mi kdo zna pomagat pri tem, da komade s koncnico .cda spremenis v mp3 oziroma prekopiras komade na prenosni disk...prekopirala sm jih sicer ze ampak ne delajo v kolikor imam v racunlaniku CD je vredu...
poskusla sm ze par program za pretvarjanje ampak vsi nardijo samo 2/3 komada, pol pa se napise da za ostalo mors pa program kupit..to mi pac ne koristi
poskusla sm ze par program za pretvarjanje ampak vsi nardijo samo 2/3 komada, pol pa se napise da za ostalo mors pa program kupit..to mi pac ne koristi
Zivljenje je piskotek!
-
passiflora - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2008
funny baby napisal/-a:A ima kdo Nokio c7 ?
FB je free:
http://store.ovi.com/content/7907?clickSource=browse&contentArea=applications
Ostalo lahko pogledaš tu: http://store.ovi.com/
Drugače so cene za prenos aplikacije tam nekje me 1E in 5E.
Plačaš pa še prenos podatkov , vsakič ko jo uporabljaš
preko net povezave, ki ti jo tvoj ponudnik omogoča (ali pa se ti najprej odšteva od zakupljene količine).
Za aplikacijo T pa takole z glave ne vem.
Srečno!
- funny baby
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2008
passiflora napisal/-a:funny baby napisal/-a:A ima kdo Nokio c7 ?
FB je free:
http://store.ovi.com/content/7907?clickSource=browse&contentArea=applications
Ostalo lahko pogledaš tu: http://store.ovi.com/
Drugače so cene za prenos aplikacije tam nekje me 1E in 5E.
Plačaš pa še prenos podatkov , vsakič ko jo uporabljaš
preko net povezave, ki ti jo tvoj ponudnik omogoča (ali pa se ti najprej odšteva od zakupljene količine).
Za aplikacijo T pa takole z glave ne vem.
Srečno!
Hvala
Pa se eno vprasanje bi imela, ce kdo ve. Vsak dan mi pozre 10centov ne da bi karkoli delala (ne klicala, ne posiljala sms... nic) imam namrec 2 telefona in tega zdaj ze 3 dni nisem NIC uporabljala in mi je vsak dan pozrlo 10 cent. Prej se mi to ni dogajalo, ko sem imela ericsona, zdaj pri nokii c7 pa kar naenkrat, mislim da odkar sem se prijavila v ovi store. Imam pa narocnino. A je mogoce kaka sprememba, ker imam drug telefon in je teh 10cent v sklopu narocnine kot kaksna povisica ali kaj takega?
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov