Prva pomoč za računalniške nevedneže #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kajchyka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 2. 2010
Odvisno od verzije IE, IE8 in IE9 sta zelo varna brskalnika, sicer pa so v podjetju bit9 ugotovili, da ima najvec varnostnih lukenj Chrome in Safari. Opera jih ima sicer res najmanj, vendar mi je, kolikor sm jo jaz preizkusila, cudno odpirala strani.
http://www.drinktrim.com/index.php/racunalnistvo-in-komunikacije/najvec-zabelezenih-nevarnih-varnostnih-lukenj-imel-brskalnik-chrome.html
http://www.drinktrim.com/index.php/racunalnistvo-in-komunikacije/najvec-zabelezenih-nevarnih-varnostnih-lukenj-imel-brskalnik-chrome.html
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
Kako čudno, katera verzija? Opero uporabljam že več kot 10 let in nisem imel težav. Je pa najbolj kompleten in najhitrejši brskalnik na trgu. Z verzijo 11, ki je trenutno v Beta verziji in jo že veselo testiramo, postaja samo še boljša.
http://www.opera.com/browser/next/
http://www.opera.com/browser/next/
-
nogavicka - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 7. 2010
zivjo! vceraj sem na laptopu skoraj do konca spraznila baterijo. danes sem ga priklopila na kabel in ga pac ni zaznal al neki in se je valda izklopil. pregledala sem ce je vse pravilno priklopljeno in je bilo vse ok, odstranla sm baterijo pa jo se enkrat dala not (ok, to vem da je brezveze samo pac upanje umira zadnje) in se kar ni reakcije k ga vkolopim. what's wrong?
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Spet bi rada dala mami eno serijo za gledat in spet ne najdem podnapisov
Pregledala sem že ves www in a je res možno, da ni nikjer podnapisov za Queer as Folk v slo/hr/bos/srb?
Pregledala sem že ves www in a je res možno, da ni nikjer podnapisov za Queer as Folk v slo/hr/bos/srb?
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Čist možno. Qaf ni bil neki množično popularen, čeprav se je pa le predvajal na Kanalu A z slovenskimi podnapisi Žal..
Sicer pa imaš kul mami, da bi to gledala
Sicer pa imaš kul mami, da bi to gledala
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tammy_De - Cosmofrik
Iskreno, ne vem. Dala bi ji da gleda, k bi ji Brian bil zihr všeč, edino nisem 100% glede "nazorno prikazanih" scen... Ko sva gledale Californication, bi rekla da ji je na začetku blo mickn "neprijetn", sam pol se je vživela v zgodbo. Pomoje bi blo isto s QaF. A orginal dvd pr nas obstaja?
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Tammy_De napisal/-a:Spet bi rada dala mami eno serijo za gledat in spet ne najdem podnapisov
podnapisi.net?
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
Tammy_De - Cosmofrik
Samo za 3 random epizode so tam podnapisi (prva stran, kjer sm pogledala)
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
Ok, se obračam kr smle, k nism vedla kam nej vprašam...
Torej, prvič mam telefon Nokia In na zaslonu se mi je pojavla velika črka E v okvirčku. Kaj to pomeni?? Sm iskala že v navodilih, če so kje vsi ti znakci razloženi, ampak ni help, anyone?? Da ni slučajno kakšen internet
Torej, prvič mam telefon Nokia In na zaslonu se mi je pojavla velika črka E v okvirčku. Kaj to pomeni?? Sm iskala že v navodilih, če so kje vsi ti znakci razloženi, ampak ni help, anyone?? Da ni slučajno kakšen internet
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
E = EDGE. Zgolj informacija, da je na voljo dotično omrežje. Če bo na voljo 3G, se bo v okvirčku izpisalo 3G.
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
*slatka* napisal/-a:Ahaaaa, ok! Hvala! Nič škode torej?
Nobene škode.
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
Peach. napisal/-a:NOVO vprašanje
V glavnem.. Crknil mi je adapet/napajalnik za računalnik (HP).. Zdej moram novega kupit in me zanima na kaj moram vse pazit.. W vem, da moram gledat.. a še kej drugega?
Tako je, imaš pa zraven tudi compatibility list, tako da lahko takoj preveriš, če bo ustrezal.
http://www.mimovrste.com/katalog/2295/polnilci
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]