Prva pomoč za računalniške nevedneže #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Evo, odprla v VLC-ju, dala zajem slike, kaj je naslednji korak (ctrl+V ne deluje vrjetn)?
Zanimivo mi je še to, da ko dam film na pavzo, una linija še zmer trepeta
Zanimivo mi je še to, da ko dam film na pavzo, una linija še zmer trepeta
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Naprej: pogledaš kam se je spravila slikca (men gre v "my documents").
Hm. Sam v vseh predvajalnikih isto dela?
Men nč jasn, nikol še vidla česa takega. Upam, da kdo uspe zgruntat in deli svoje izkušnej z ostalimi.
Hm. Sam v vseh predvajalnikih isto dela?
Men nč jasn, nikol še vidla česa takega. Upam, da kdo uspe zgruntat in deli svoje izkušnej z ostalimi.
-
Tammy_De - Cosmofrik
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^naštimat nastavitve na laptopu, za "drugi ekran".
Hm, kaj pa ostali videi, ti tud tkole nagajajo? Če ne, je verjetno res sam slaba verzija..
Dobr si se znajdla.Tammy_De napisal/-a:Že vem... slikano z mobitelom
Hm, kaj pa ostali videi, ti tud tkole nagajajo? Če ne, je verjetno res sam slaba verzija..
-
Tammy_De - Cosmofrik
Problem rešen z novo verzijo
Vprašala sem tuki tudi zato, ker se mi je to že enkrat zgodil, pa sem 100% da sm neki kliknla pa ni blo več tega. Sam k takoj pozabim kaj sem naredila... Mah, ni več važn.
Hvala, še enkrat!!!
Vprašala sem tuki tudi zato, ker se mi je to že enkrat zgodil, pa sem 100% da sm neki kliknla pa ni blo več tega. Sam k takoj pozabim kaj sem naredila... Mah, ni več važn.
Hvala, še enkrat!!!
-
LiL*PrinceSS - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: ¤[MaRiBoR]¤
purple_rain napisal/-a:^^glej, če ti je povedal, da že sama možnost obstaja, potem ne razumem kaj ti je tolk težko narest tole
hvala za to pomoč, ampak fora je v tem da jaz nočem kopirat muzike na komp, ampak jo sam predvajat.
sem že brez pomoči ugotovila kako to gre, tak da hvala!
To see a world in a grain of sand
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
Na računalniku imam naložene piratske windowse, zdaj mi pa računalnik javla, da windovsi niso original. Obstaja nek program, ki ga naložiš in potem ne javlja več. Mogoče kdo ve, kateri program je to? Enkrat sem že nekaj iskala, ampak se je blo treba na vseh straneh registrirat, pa nekaj plačat in sem obupala. Help?
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
buubbika napisal/-a:NOVO:
Nagaja mi Mozilla oz. Adobe Flash Player. Ko grem na kakšno stran, kjer je video (pa magari samo reklama), se mi ponavad sesuje Adobe F.P. in mi ne preostane nič drugega kot pa ponovni zagon. Sm za vsak slučaj zbrisala oboje iz programov in še 1x naložila najnovejšo različico, pa ni nič pomagalo. V IE pa mi dela vse normalno...
Se komu sanja, kaj še lahko naredim?
Hvala!
The Adobe Flash plugin has crashed
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
eclipse. - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2010
Shimmie_ napisal/-a:Na računalniku imam naložene piratske windowse, zdaj mi pa računalnik javla, da windovsi niso original. Obstaja nek program, ki ga naložiš in potem ne javlja več. Mogoče kdo ve, kateri program je to? Enkrat sem že nekaj iskala, ampak se je blo treba na vseh straneh registrirat, pa nekaj plačat in sem obupala. Help?
To bi tud jaz rabila
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov