Prva pomoč za računalniške nevedneže #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Hvala, sm tut to gledla, sam problem je v tem da je že odkljukano, oknca se pa sploh ne odpirajo (najbolj nujno mi je za spletni referat, ie-ja pa ne maram).
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Tammy_De napisal/-a:Hvala, sm tut to gledla, sam problem je v tem da je že odkljukano, oknca se pa sploh ne odpirajo (najbolj nujno mi je za spletni referat, ie-ja pa ne maram).
Klik s sredinskim miskinim gumbom?
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^(sredin miškin klik na povezavo? )
Kaj pa: desni miškin klik -> odpri v novem oknu/zavihku (kar ti bolj ustreza)?
Kaj pa: desni miškin klik -> odpri v novem oknu/zavihku (kar ti bolj ustreza)?
-
Tammy_De - Cosmofrik
To delam, kjer lahko (npr. v cosmo forumu -> več smeškov, odpri v novem zavihku/kopiraj mesto slike/prilepm pod odgovor/pa dam img). Sam problem je, ker na nekaterih straneh (mal bolj pomembnih - ala spletni referat, al pa kaka online rezervacija to ne prime
Men je že kr mau bed da se tok trudte tuki okol mene, sam k vem da nism tutos kompletos nesposobna, sam k noče...
Men je že kr mau bed da se tok trudte tuki okol mene, sam k vem da nism tutos kompletos nesposobna, sam k noče...
-
purple_rain - Cosmopsiho
Zase govorim: men je že zanimivo postal.
Nikol se ne ve, kdaj bo še kdo rabil, pa ne škoduje zgruntat..
Pa jz ti čist verjamem, da se sicer dost spoznaš, vem, da včasih pride tud kšna taka situacija, ki te čist zmede al je pa rešitev čist preprosta, ampak se je ne morš spomnit in se sam seb zdiš trapast (I get that a lot)
*edit: aja, a maš mogoče kakšen adblock al kej podobnega? Možno, da to blokira.
Nikol se ne ve, kdaj bo še kdo rabil, pa ne škoduje zgruntat..
Pa jz ti čist verjamem, da se sicer dost spoznaš, vem, da včasih pride tud kšna taka situacija, ki te čist zmede al je pa rešitev čist preprosta, ampak se je ne morš spomnit in se sam seb zdiš trapast (I get that a lot)
*edit: aja, a maš mogoče kakšen adblock al kej podobnega? Možno, da to blokira.
-
purple_rain - Cosmopsiho
Hm, kaj pa to?
about:config (ampak s tem se raj ne preveč igrat, najprej samo poglej in potem spreminjej, če bo potrebno) -> browser.link.open_newwindow
Integer
Where to open links that would normally open in a new window
2 (default in SeaMonkey and Firefox 1.5): In a new window
3 (default in Firefox 2 and above): In a new tab
1 (or anything else): In the current tab or window
Note: In Firefox 1.5, this can be changed via "Tools → Options → Tabs → Force links that open new windows to open in:"; in Firefox 2 and above, via “Tools → Options → Tabs → New pages should be opened in:” (same as browser.link.open_external) and, in Seamonkey, via "Edit -> Preferences -> Navigator -> Tabbed browsing / Link open behavior -> Open links meant to open a new window in".
about:config (ampak s tem se raj ne preveč igrat, najprej samo poglej in potem spreminjej, če bo potrebno) -> browser.link.open_newwindow
Integer
Where to open links that would normally open in a new window
2 (default in SeaMonkey and Firefox 1.5): In a new window
3 (default in Firefox 2 and above): In a new tab
1 (or anything else): In the current tab or window
Note: In Firefox 1.5, this can be changed via "Tools → Options → Tabs → Force links that open new windows to open in:"; in Firefox 2 and above, via “Tools → Options → Tabs → New pages should be opened in:” (same as browser.link.open_external) and, in Seamonkey, via "Edit -> Preferences -> Navigator -> Tabbed browsing / Link open behavior -> Open links meant to open a new window in".
-
Tammy_De - Cosmofrik
če bi ga mela, ne bi rabla dorothy perkins gledat usakih 5min
Bom probala še mal pobrskat pa posodobt kej če je treba. Sporočim, če najdem kaj sm zaje***a (vem, da mi je enkrat prej ratal sam se mi ne sanja kako).
Bom probala še mal pobrskat pa posodobt kej če je treba. Sporočim, če najdem kaj sm zaje***a (vem, da mi je enkrat prej ratal sam se mi ne sanja kako).
-
Tammy_De - Cosmofrik
evo ratal mi je
Mal sm se igrala in odstanjala firefox dodatke pa ga na novo zagnala in je use kul (pa še tega smeškota sm dala tko, da sm sam kliknla nanjga in ne šla skos cel proces)
Mal sm se igrala in odstanjala firefox dodatke pa ga na novo zagnala in je use kul (pa še tega smeškota sm dala tko, da sm sam kliknla nanjga in ne šla skos cel proces)
-
purple_rain - Cosmopsiho
O, kul da si zgruntala!
Ker dodatek je pa delal težave?
Ker dodatek je pa delal težave?
-
Tammy_De - Cosmofrik
Ne vem, prvo sm jih polovico zbrisala (takih, ki so mi zvenel neuporabni) in šele pol restartala
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
Kaj pomeni spenjanje dokumentov??? pa ne s sponkačem seveda.. Nujno rabim pomoč!!!
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
Tammy_De - Cosmofrik
^^prav "spet" dokumente, ali pripet (aka attachment v mejlu)?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Mogoče da uporabiš WinZip? Ugibam, ker nimam pojma kako mišljeno.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov