se enkrat: vazno je kaj znas, z diplomo ali ne =) tako bi moglo bit marsikje, pri programiranju je pac to zelo ocitno

(nocem ga vec izpostavljat ker potem padajo razne pripombe, tako da sem zbrisala del prejsnjega posta

*mala* napisal/-a:Samo težko se je konkretno naučiti programiranje brez šole, vsaj pomoje no. Je eno po knjigah, drugo pa ko ti v šoli razložijo.
Pa redko te jemljejo za programerja brez izobrazbe? Razen če si res dober, teh je pa verjetno malo brez diplome.
Diploma seveda je vazna, ampak ce si dober, ti ne bo nihce rekel, ej ti mas pa diplomo z biotehnicne, tebe pa ne bomo vzel, ker nisi s FRIja.
*mala* napisal/-a:Me pa zanima koliko vas je dejansko že programiralo? Not that easy.
*mala* napisal/-a:Mogoče pa samo pri nas vključujemo preveč matematike, ki jo po koncu osnovne šole (nekaj tudi po koncu srednje šole) še nisem znala.
*mala* napisal/-a:Najbolje da sedaj nekomu, ki ima željo programirati, rečemo da je brezveze jit na faks?!?! Najbolš da še na srednjo šolo ne gre?!?!
kepka napisal/-a:*mala* napisal/-a:Me pa zanima koliko vas je dejansko že programiralo? Not that easy.
Mene pa zanima, ali si ti ze kdaj delala kot programer / si kdaj delala oz. "programirala" kaj drugega kot so seminarske na faksu?
kepka napisal/-a:Ne stekam cisto, kaj mislis z vkljucevanjem matematike v programiranje? Mislim, da je to popolnoma odvisno od problema, ki ga resujes.