Prenosnik in internet
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Temu se reče sestrična. Glede na to, da že imamo besedo za to sem mislil, da gotovo gre za kaj drugega.buubbika napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Kaj hudica je to? Bratranec po sex change operaciji?buubbika napisal/-a:Bratranka
...
bratranka
Ne, ne, to je enako kot bratranec, le da je ženskega spola. Logika pa taka ha ?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
nanyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2006
- Kraj: 18km iz mb
eno vprašanje!
kaj rabiš, da se lahko povežeš v Neowlan omrežje preko prenosnika? To vem da moraš biti v dosegu te točke!kaj slučajno rabim ono kartico, ko jo vtaknem v tisto režo na prenosniku?Ker nekaj sem brala na mobitelovi strani, pa nisem nikjer zasledila nič za kartico, zato še za ziher vas vprašam tu gori
hvala za pomoč
kaj rabiš, da se lahko povežeš v Neowlan omrežje preko prenosnika? To vem da moraš biti v dosegu te točke!kaj slučajno rabim ono kartico, ko jo vtaknem v tisto režo na prenosniku?Ker nekaj sem brala na mobitelovi strani, pa nisem nikjer zasledila nič za kartico, zato še za ziher vas vprašam tu gori
hvala za pomoč
When God Created Men, She Was Only Kiding!
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Uh, tale tema me je spomnila na eno kul stvar, ki se jo bo dobilo pri Mobitelu v kratkem.
Prenosnik Lenovo z vgrajenim 3G modemom za 150€ ob vezavi na neomejen internet za 24 mesecev (29€/mesec). Točnih specifikacij se ne spomnim, ampak zelo dobro, sploh ker se ni treba ukvarjat z usb modemom in imaš internet v trenutku na voljo kjerkoli je pač omrežje.
Prenosnik Lenovo z vgrajenim 3G modemom za 150€ ob vezavi na neomejen internet za 24 mesecev (29€/mesec). Točnih specifikacij se ne spomnim, ampak zelo dobro, sploh ker se ni treba ukvarjat z usb modemom in imaš internet v trenutku na voljo kjerkoli je pač omrežje.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov