Prenosnik in internet
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Kupil sem nov prenosnik in sicer s karakteristikami:
Dvojedrni procesor Intel Core 2 Duo T7100 1,8 GHz, zaslon 15.4" 1.280 x 800 "Crystal View", pomnilnik 1.024 MB (2 x 512 MB) razširljivo do 2 GB, disk 160 GB, DVD+/-RW pogon, integrirana grafična kartica ATI X3100 do 128 MB, modem 56k V.92, mreža 10/100 in brezžična Wireless, čitalec spominskih kartic, 6-celična Li-ion baterija z avtonomijo do 3,45 h, operacijski sistem Windows Vista Home Basic
Zdaj pa me zanima sledeče: kako pridem do internetne povezave? Da ne bo pomote. Rad bi imel internetno povezavo npr. nekje tam, kjer se ni mogoče priklopiti s kablom (npr. vikend v hribih ali plaža na morju). Kako to storim?
Dvojedrni procesor Intel Core 2 Duo T7100 1,8 GHz, zaslon 15.4" 1.280 x 800 "Crystal View", pomnilnik 1.024 MB (2 x 512 MB) razširljivo do 2 GB, disk 160 GB, DVD+/-RW pogon, integrirana grafična kartica ATI X3100 do 128 MB, modem 56k V.92, mreža 10/100 in brezžična Wireless, čitalec spominskih kartic, 6-celična Li-ion baterija z avtonomijo do 3,45 h, operacijski sistem Windows Vista Home Basic
Zdaj pa me zanima sledeče: kako pridem do internetne povezave? Da ne bo pomote. Rad bi imel internetno povezavo npr. nekje tam, kjer se ni mogoče priklopiti s kablom (npr. vikend v hribih ali plaža na morju). Kako to storim?
-
*purple* napisal/-a:mobitel ma tist instant internet.Pa drgač greš preko sim kartic telefonskih-sam je uibr drago
No, mene zanimajo manj drage opcije
-
McLarnovc napisal/-a:Instant internet...to je to...
To pa naredim kako?
-
Da se tudi brez tega. In ta varijanta me zanima.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ja ti maš v leptopu že vgrajen ruter, verjetno, ampak vseeno povezavo od nekje ti more povlečt.Bodisi od doma od plačljivega paketa, bodisi od brezplačnega tam kjer ga nudijo.bogu izza nogu, kot je že Zvončica povedala, ti ga en bo vleklo, če nima od kje.
-
Če bi imel router vgrajen v laptopu, pol bi IMHO mogu moj domači računalnik zaznat, al pač ne?
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
A se ti mal norca delas? Router skrbi za routing.
Ne vem tocno kako si to predstavljas. Samo z mobitelom kot aparatom in brez pogodbe z enim izmed operaterjev ali pa mobi kartic se ne mores pogovarjat. No, tukaj ni cisto nic drugace, ce imas racunalnik se ne pomeni, da bos iz nic pricaral wireless povezavo
Ne vem tocno kako si to predstavljas. Samo z mobitelom kot aparatom in brez pogodbe z enim izmed operaterjev ali pa mobi kartic se ne mores pogovarjat. No, tukaj ni cisto nic drugace, ce imas racunalnik se ne pomeni, da bos iz nic pricaral wireless povezavo
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
kepka napisal/-a:A se ti mal norca delas? Router skrbi za routing.
Ma ne, če nimam pojma kako to gre. Še nikol nisem to počel.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
pa sej ti že neki časa vse možne opcije govorimo.Ne gre brez plačila, no, razen če se sred prešerca usedeš in kozmoforumiraš zastonj
še vedno pa ti skor da priporočam instant mobitel internet-dost ugoden, sam spet odvisno kolk boš gor, če boš ful boš tud ful plačal.Vem da mislm da debitel (lohk da se motm) ma ful drago
še vedno pa ti skor da priporočam instant mobitel internet-dost ugoden, sam spet odvisno kolk boš gor, če boš ful boš tud ful plačal.Vem da mislm da debitel (lohk da se motm) ma ful drago
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]