photoshop
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
v google si vtipekj pa ti da polnu linkov...pa 8.0 si dol povleč je najnovejša pa ful ma funkcij
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
jest mam pa ta novo verzijo photoshopa CS2 pa me zanima, zakaj je pr men na vsaki sliki rdeč ozadje. Skoks rdeča, sm že velik stvari probala, da bi spremenila sam noče!!!
In sploh ne morm normaln slik delat.....SOS
In sploh ne morm normaln slik delat.....SOS
-
mycosmogirl - Kofetarica
ja pomaga....ampak sam za to sliko, drugače je pa recimo pri paleti barv še zmer povsod rdeča!
Sem že probala tudi z color settings naštimat pa isto pride.....samo če naštimam pri working spaces RGB pa CMKY in dam monitor RGB pa euroscale mi pride slika normalno obarvana. Sam pol k pa hočem pri chanels spremenit v recmo red al pa green mi pa rdeč kaže!!
Sem že probala tudi z color settings naštimat pa isto pride.....samo če naštimam pri working spaces RGB pa CMKY in dam monitor RGB pa euroscale mi pride slika normalno obarvana. Sam pol k pa hočem pri chanels spremenit v recmo red al pa green mi pa rdeč kaže!!
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Nekaj si zmrdala... Kaj če poskušaš na novo naložit photoshop?
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
-
RocketQueen - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 5. 2005
a ni ta photoshop, ki ga lahko z neta potegnes sam poizkusni za 30 dni?! al se da kej zhritat, d ti dlje dela? Tud js bi rada mela en dobr program za slike, sam ne vem kok si ga zrihtat kesa pa nimam tok, da bi ga kupla...mi lahko kdo prosim pomaga?
-
mycosmogirl - Kofetarica
ja maš tut torrent strani, tm pa lahko cel program dol potegneš.....
-
RocketQueen - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 5. 2005
mi lahko kdo prosim bolj natančn prek ZS razloži?
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
poskusi GIMP ali pa image magick? (OK, sej vem, da je tema photoshop, ampak ce ne mislis nic kupit )
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
BHawk - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 5. 2005
psiholino napisal/-a:Jz bi ful rad photoshopu sam ne vem s kerim programom se to dela ...
3x potem pa :unknown: pa hod po svetu
To "stvar" s katero bi rad photoshopal si potegn dol na Adobeovi strani (iskat moraš Adobe Photoshop® CS2 - da ne boš rekel da nis najdel)
Jaooo kake slišim vsak dan...
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
Mislim, BHawk, drugič se pa lahko tud mal zadržiš.
Sj ne mormo vsi vsega vedet.
Men se tud ne sanja o Photoshopu a boš zdej še mene poslau se zaletavat v steno?
Drugač pa js rajš prosim koga, da mi mal olepša slikce. Se sama še nism podala na to pot.
Sj ne mormo vsi vsega vedet.
Men se tud ne sanja o Photoshopu a boš zdej še mene poslau se zaletavat v steno?
Drugač pa js rajš prosim koga, da mi mal olepša slikce. Se sama še nism podala na to pot.
Waiting in the queue oh whoopee doo
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov