photoshop
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
kje bi se pa dalu tak program dobit?
kje na netu?k na muli ga ni...
kje na netu?k na muli ga ni...
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
sm ga že dobila...
zdej me pa zanima kje bi se dalu dobit kaka slovenska navodila..k na anetu je ful tijuh strani in jst mrzim navodila v tujih jezikih k se 5× zgubim v njeh...
zdej me pa zanima kje bi se dalu dobit kaka slovenska navodila..k na anetu je ful tijuh strani in jst mrzim navodila v tujih jezikih k se 5× zgubim v njeh...
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
sissly napisal/-a:sm ga že dobila...
google in ce tam ne najdes nic pametnega pa knjiznica.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
Gregor - Cosmo administrator
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Kupiš ga pri uradnem zastopniku za Adobe. Lahko ga tudi naročiš preko Adobove uradne strani
And now something completely different
-
Michael - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 9. 2004
Gregor napisal/-a:Kupiš ga pri uradnem zastopniku za Adobe. Lahko ga tudi naročiš preko Adobove uradne strani
da ti nebomo zaplenl comp. bomo vidl kok programov imas z licenco
Gone
- thebest
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 2. 2006
Eno vprašanje mam Mam photoshop CS2 (snel sem ga z interneta)! Ko sem ga inštaliral, me je že na začetku vprašalo če mam serial number al želim 30dnevni trial. Pa sem poiskal serial, ga vtipkal in nadaljeval z inštalacijo. Potem pa mi je čez 30 dni ko sem hoto zagnat Photoshop napisalo da morem AKTIVIRAT photoshop.
ko zaženem torej zgleda tak:
pa me zanima če kdo ve kak bi se to naj aktiviralo al pa bilokaj...
Imageready CS2(ki se je inštaliral zraven photoshopa) pa lahko normalno zaženem pa vse...pa se mi zdi full podobn ko photoshop, samo vseeno se mi zdi da mu nekaj manjka...ne wem no
LP
thebest
ko zaženem torej zgleda tak:
pa me zanima če kdo ve kak bi se to naj aktiviralo al pa bilokaj...
Imageready CS2(ki se je inštaliral zraven photoshopa) pa lahko normalno zaženem pa vse...pa se mi zdi full podobn ko photoshop, samo vseeno se mi zdi da mu nekaj manjka...ne wem no
LP
thebest
-
kepka - Cosmofrik
steLLcy napisal/-a:Mene pa vseeno zanima kakšna je približna cena za original program, pa da ga ne kupiš prek neta.
http://www.digiars.si/adobe/adobe.asp
-
kepka - Cosmofrik
thebest napisal/-a:pa me zanima če kdo ve kak bi se to naj aktiviralo al pa bilokaj...
Gregor napisal/-a:Kupiš ga pri uradnem zastopniku za Adobe. Lahko ga tudi naročiš preko Adobove uradne strani
adobe o aktivaciji, vse ostalo pa naj gre na ZS......
- SumAm
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 3. 2006
- Kraj: Celje
photoshop tak r0x delam vse v njem od dizajnov do malih avatarjev ipd rabi kdo kej?
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov