photoshop
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
BHawk - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 5. 2005
steLLcy napisal/-a:Mislim, BHawk, drugič se pa lahko tud mal zadržiš.
Sj ne mormo vsi vsega vedet.
Men se tud ne sanja o Photoshopu a boš zdej še mene poslau se zaletavat v steno?
Drugač pa js rajš prosim koga, da mi mal olepša slikce. Se sama še nism podala na to pot.
Jz bi ful rad photoshopu sam ne vem s kerim programom se to dela ...
Ne SteLLcy, tebe ne pošiljam zaletavat se v steno, ker ti veš da je to program v katerem se to dela, in da to lepo piše na 2. strani, in moram še rečt da me jezi ker folk ne bere prejšnjih postov in sprašuje neumna vprašanja. A je zdej moja "jeza" upravičena :?:
@Stellcy, kaj pa hočeš olepšat pri slikicah?
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
pinkyica napisal/-a:a da lh en link ke se da dol program dubit ? kr mi u googli use drug prkaže kukr pa povezavo do programa
photoshop - prvi zadetek na googlu. photoshop ni ravno zastonj, da bi ga lahko kar downloadala. sicer pa -
kepka napisal/-a:poskusi GIMP ali pa image magick? (OK, sej vem, da je tema photoshop, ampak ce ne mislis nic kupit )
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
pinkyica - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 6. 2006
- Kraj: zagorje ob savi
kepka napisal/-a:pinkyica napisal/-a:a da lh en link ke se da dol program dubit ? kr mi u googli use drug prkaže kukr pa povezavo do programa
photoshop - prvi zadetek na googlu. photoshop ni ravno zastonj, da bi ga lahko kar downloadala. sicer pa -kepka napisal/-a:poskusi GIMP ali pa image magick? (OK, sej vem, da je tema photoshop, ampak ce ne mislis nic kupit )
hvala
Flirting isn't a sin... it's a hobby.
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
ja tale photoshop je vredu sam tak zakompliciran je. se šele uvajam
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
Hed Kandi - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2007
jaz mal delam z CS3, večinoma flajerje in plakate za kakšne prireditve, začela sem pred kakšnim letom, izdelovala sem si ozadja za kompjuter pa avatarje..pol pa počasi kaj novega..zadnje cajte pa ga spet malo zanemarjam, ker ni več tolk cajta..
-
urshaster - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2007
- Kraj: ma ene rovte bogu za hrbtm:D
http://www.zmaga.com/program_spisek.php?id=21 tuki mate link na ker mate po slovensk use razložen kk se dela u photoshopu pa še par for je kwa lohka delaš.
men je ful ušeč k sm že dost fotk ušmekala s temu programm
men je ful ušeč k sm že dost fotk ušmekala s temu programm
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Hmm... eno vprašanje... sem že vprašala strička googla, pa mi ni nič kej pametnega povedu.... kakao naredit lase bolj goste? In jih dodat na določenih mestih?
Je že kdo počela kej takšnega?
Je že kdo počela kej takšnega?
My dreams are my reality...
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov