photoshop
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cat85 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 2. 2005
Kako knjigico iz knjižnice sposodit, pa mal osnove predelat..
Drugače pa imaš tukaj na enostaven način prikazano, kako kaj naredit..
Lahk bi ti razlagala, kak to naredit, sam se mi ne da zaj pisat - če ti bo tole kaj pomagalo: Odstranjevanje žice
Drugače pa imaš tukaj na enostaven način prikazano, kako kaj naredit..
Lahk bi ti razlagala, kak to naredit, sam se mi ne da zaj pisat - če ti bo tole kaj pomagalo: Odstranjevanje žice
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
nekaj nasvetov mas se na www.3delavnica.com
ucilnica
ucilnica
-
Gregor - Cosmo administrator
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Bageera napisal/-a:Photoshop sploh ni nič neki posebno težkega. Opcije so vse vidne, ti samo klikaš in preizkušaš in vse ti bo jasno. Razni tutoriali so skor neuporabni.
Hmm, niti ne Photoshop je zelo komplesno orodje... in ima malo morje zlo fajn fičrjev, seveda je pa klikanje po programu vedno dobrodošlo tako da do it do it.... Glede uporabnosti tutorialov je pa tako so zanič tutoriali in so zelo kul tutoriali. Samo prave moraš najti.
And now something completely different
- tmalaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
hm.. js mam eno vprašanje.
Imam naprimer eno stvar, ki je lisasto rdeče barve.. rada bi jo pa pol spremenila v lisasto modro barvo.. kak to nardim??
Imam naprimer eno stvar, ki je lisasto rdeče barve.. rada bi jo pa pol spremenila v lisasto modro barvo.. kak to nardim??
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Mene pa zanima,kje ste dobili ta program? Fotra namreč prosim že 100 svetlobnih let pa še nisem prišla do njega jaz pa bi ga full rada imela.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Bageera napisal/-a:Photoshop sploh ni nič neki posebno težkega. Opcije so vse vidne, ti samo klikaš in preizkušaš in vse ti bo jasno. Razni tutoriali so skor neuporabni.
ja no verjemi da jaz,ko mam ocbutek da res obvladam, pa ti (domnevam da delas slike v ps) poznama samo ene 30% programa, sem bla se na nekem predavanju pa na nekem tecaju. obadva sta pokazala ciiiist drugace pa druge fore, tk da je res ogromno moznosti
-
jokica - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
- Kraj: za 9 gorami
midva mava zdej cs2 koncno... prej pa 7... morm cs2 se mal probat... drugac pa tud odvisno zakaj se ph uporabla... slike sm jest znala popravt kuj k sm ga przgala... ampak pol k sm pa knjigo kupla... pol pa sam se gledas lahk kaj se vse da narest... pa tud jest se strinjam da tutorijali niso tolk slabi k ucas zgledajo
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
- killy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 11. 2005
www.photoshop.mojforum.si
večinoma so fantje gor, sam znajo pomagat pa še moj lubi je tm... obvlada tale photoshop
LP
večinoma so fantje gor, sam znajo pomagat pa še moj lubi je tm... obvlada tale photoshop
LP
-
Davorin - Cosmo administrator
- Na forumu od: 24. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Dobri Photoshop tutoriali (za začetnike): http://www.webdesign.org/web/photoshop/tutorials/
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov