Partis
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 8 prispevkov
• Stran 1 od 1
- forumsas
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2011
že nekaj časa nazaj so mi izlklopili partis profil oziroma ban zaradi 5 opozoril.. in zdaj ko sem naredila nov profil ko na google napišem partis in odprem mi še vedno piše da je biu profil odstranjen in sploh nemorem do novega profila. mogoče kdo ve kaj lahko naredim?
- oceangirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 10. 2011
poskusi da direktno vpišeš partis.si v vrstico za naslov strani (ne vem zdajle, kako bi se ji reklo v enem stavku )...vsaj pri meni je to delovalo...v osnovi pa mislim da bi te moglo spustit gor, če si si lahko ustvarila nov račun...
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
En na izi nasvet kako ne boš odstranjena iz partisa. Riskiraj plac na disku in si potegni en huge (okoli 40 gigabajtov) freelech. Razvrsti torrente po velikosti in potem potegni enega ful popularnega (ki ima največ leecherov/pijavk) dol in ga večno seedaj. Ne zbriši ga nikoli dol. S tem boš naredla to, da boš si potegnila dol torrent in ti ne bo štelo nič downloada, ampak samo upload. In zato, ker je popularn torrent ti ga bo nonstop na polno sejalo/seedalo in ti lepšalo razmerje in te ne bojo ukinjali. Pa nasploh mej največ časa kar je možno odprt torrent klient in ne briši torrentov ven dokler ti ne zaseje vsaj do razmerja 1 (torej da uploadaš tolko kolko je posamezen torrent velik).
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Prvi neprebran prispevek • 8 prispevkov
• Stran 1 od 1
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov