On line igre
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
mily napisal/-a:pa ti gre? jst mam dva listka, daljinec brez baterij, en zvezek in biblijo, pa vrata sm odklenla. zdej pa sam sm pa tja hodim.
jz tud nevem vec kaj bi..... mam 2 listka, en s siframi za sef se mi zdi, drug je iz une bibilje pa je gor stevilka pa ene so precrtane, pol mam dalinca, baterije sm dobila u unmu telefonu kukr lohka snemas, tko da dalinc dela, anteno uzuni sm podložila s svincnikom da stoji, drgac mam pa se eno flaso, en zvezk to je pa tud use.... zdej pa jz tud lutam
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
mily napisal/-a:ki si pa dobla svinčnik, pa flašo? v kirmu telefonu? en je na mizi in ga sploh ne približa en je pa na postli pa tut ne morm do njega
svinčnik je na mizi, un ni telefon ampak je kamera se mi zdi, ker neki kaze pa lohka tud neki snemas.... je pa na mizi, prblizas tko da gres kao skoz vrata pol pa lohka gres desno...... flaša je v unem velik predalu v mizi, tm desno od vrat, sam mors prblizat, tko kukr sm rekla......
une kode so pa za sef sam ne u tej sobi..... za ene druge 2 se nevem kako pridt naprej
aja tista kamera je pa na pojstli, k krožš po sobi jo bos enkrat ze lohka pobrala, un fon k je pa na mizi ga pa nemors ne
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
-=beiba=- - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
mycosmogirl napisal/-a:Tele igre,jest nič ne štekam,...
jz je tud nisem sem pol kr obupala...
ampak bejbe so zagnane, pa se mi zdi da že kar obvladajo... ampak men je bla kr neki.. škoda, sej je najbrž dobra, k si enkrat not... ---> a si ti tud not padu?
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
mycosmogirl napisal/-a:Jej,jest sm nardila Travelguide.
je to kej novga??
Jst bi kej špilala
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Od kšne 60 strani je ful iger,kr mal poišč,mislm da boš že kej najdla!
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov