On line igre
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
sofia83 napisal/-a:Ja pa prištej še 68
Ne kapiram!!! KAJ STE KLICALE??? ne najdem številke od taxija. Tm je telefon ja. Ene vrate se odprejo tm kje treba eno kodo utipkat. ena številka na kozarcu je 0068, 21 in 57 mislim, da je.
Tko ste pametne da me je kar malo sram
Zadnjič spremenil Tigi, dne 21. Avg. 2005 14:27, skupaj popravljeno 1 krat.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
¤MiSsY¤ napisal/-a:za sliko so očala, pa jz sm u predalniku najdla še en čip......
Ta čip sm tud jst najsla kje si ga pa najdla v kopalnici??? Naredi screen copy.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
Hely_3 napisal/-a:¤MiSsY¤ napisal/-a:za sliko so očala, pa jz sm u predalniku najdla še en čip......
ja en je bil v kopalnici, en je pa tm če tretji predal odpreš v uni sobi k smo jo odprle s kodo.........
ej SIEENA... kje u bazenu pa kako si dobila ključ ???
-
Tigi - Cosmopsiho
¤MiSsY¤ napisal/-a:Hely_3 napisal/-a:¤MiSsY¤ napisal/-a:za sliko so očala, pa jz sm u predalniku najdla še en čip......
ja en je bil v kopalnici, en je pa tm če tretji predal odpreš v uni sobi k smo jo odprle s kodo.........
ej SIEENA... kje u bazenu pa kako si dobila ključ ???
Ja hvala enako kje v bazenu???
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
En zelen čip je v uni sobi ko se jo z kodo odpre.V tretjem predalu oziroma kljukici, ko se predal odpre.
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
http://img361.imageshack.us/img361/8458/blabla0kv.jpg kle sm jz dobila tadrug čip
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov