On line igre
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1571 prispevkov
• Stran 104 od 105
•
Prejšnja
1 ... 101, 102, 103, 104, 105
Naslednja
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
ja ena špranja ti shran 1000 vsakih surovin.. no če je tevton sam 666. tko da se ti jih na začetku splača kr ene par narest.
tadrugo loh nardiš k maš prvo na 10-ki.
drgač je pa p ol dobr da tko porablaš surovine, da ti ne "tečejo čez", se prav da jih nimaš več kot maš špranj, ker ti pol loh vse kar je nad pokradejo.
tadrugo loh nardiš k maš prvo na 10-ki.
drgač je pa p ol dobr da tko porablaš surovine, da ti ne "tečejo čez", se prav da jih nimaš več kot maš špranj, ker ti pol loh vse kar je nad pokradejo.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja ta igra travian je čist adijo....
Moj jo je že zelo dolgo nazaj igra ko jo je malo ljudi poznalo pa še to je bla na enem serverju je rekel....zdej maš pa vse sorte...od česških, slovenskih...
No jaz sem se vedno kregala, da nej neha...sredi noči je ustajal in geekal....
Brat njegov je isti...tako, da sta zdej še mene zasvojila...in se bom danes prijavila in začela še jaz...
Moj jo je že zelo dolgo nazaj igra ko jo je malo ljudi poznalo pa še to je bla na enem serverju je rekel....zdej maš pa vse sorte...od česških, slovenskih...
No jaz sem se vedno kregala, da nej neha...sredi noči je ustajal in geekal....
Brat njegov je isti...tako, da sta zdej še mene zasvojila...in se bom danes prijavila in začela še jaz...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
No sem se že
Kje si na katerem serverju?
Jaz sem na 3...
Ja jaz upam, da te vzame ane...Kaj ko bi naredile novo temo in bi se menle tam in ena drugi pomagale?
Jaz sem na 3...
Ja jaz upam, da te vzame ane...Kaj ko bi naredile novo temo in bi se menle tam in ena drugi pomagale?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
Fuj sudoku
Ja kull je ta igrica...
Jaz se počasi že razvijam pa nisem dve uri gor
Ja kull je ta igrica...
Jaz se počasi že razvijam pa nisem dve uri gor
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Haha Travian. It makes baby jesus cry. Na faksu vse okoli mene geeki na notebookih to delajo pa med predavanji. Se v kaficih blizu faksa slisim pogovore o tem.
Travian je res pointless spil, brez dobrih kratkorocnih in srednjerocnih ciljev. Endless timesink nadgrajevanja.
Travian je res pointless spil, brez dobrih kratkorocnih in srednjerocnih ciljev. Endless timesink nadgrajevanja.
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Tigi napisal/-a:No sem se že
Jaz sem na 3...
Jaz sem tudi na serverju 3.
Saj je bila ze odprta tema o travianu, pa so jo zaklenili, ces da se lahko o tem pise v to temo
Rekel je, da me bo vzel cez 2 tedna, ko bom malo mocnejsa, saj imam komaj 106 prebivalcev, pogoj pa je 400 za vstop v alianso...
Fajn se razvijaj TIGI pa sporoci kako ti gre!
-
Tigi - Cosmopsiho
Ja enako
Kje pa si?
Koordinate;)
Mah lahko bi bla svoja tema...
Jaz sem že prvega napadla
Kje pa si?
Koordinate;)
Mah lahko bi bla svoja tema...
Jaz sem že prvega napadla
-
Tigi - Cosmopsiho
Jaz imam Tevtone...
Ja seveda lahko že napadeš sam tebe nesmejo prvih osem dni
Ja seveda lahko že napadeš sam tebe nesmejo prvih osem dni
-
densy - Cosmofrik
Mahagonij napisal/-a:Haha Travian. It makes baby jesus cry. Na faksu vse okoli mene geeki na notebookih to delajo pa med predavanji. Se v kaficih blizu faksa slisim pogovore o tem.
pol si pa s FRIja al pa elektro.
ja jest sm tut že mal psiho. namest da bi med odmoram letela na čik, grem pogledat če me kdo napada, pa mal poklikam
Ne travian ma čist dobre cilje. še posebej na koncu k pride še tačetrto pleme ma takrat bo pa treba dopust vzet pa izpite prestavt:D
sm pa tut jest že opazla da se zjutrej na kofetu, popoldne na kofetu in zvečer na pjači sam še od tega pogovarjamo. mal te obsede
jest sm najprej igrala na prumu serverju, pol k se je pa dvojka odprla smo šli pa cela aliansa na dvojko tko da smo tm dost hudi.
sm pa jeset že ene par mescov nazaj odprla to temo pa je bla zaklenena, ker ni blo zanimanja. tko da sem zdej prosila če se loh še enkrat odpre, da naumo smetil tele teme, k nej bi se dajal linke do kratkih online igrc..
-
densy - Cosmofrik
Foxy-lady napisal/-a:No že vem, kako se napada. Čakam zdaj, da se mi naberejo surovine in potem postavim zbirališče. Mislim pa, da je 6 dni, da te nemrejo napadat, ne 8. Saj nima veze.
kok časa te ne smejo napadat je odvisno od tega kdaj se na server prjavš. jest sm se na enko dost pozn prjavla k so bli že vsi najbol razviti, sm mela zaščite npr 14 dni. na dvojki kuj na začetku pa mensezdi 3 dni, al je blo tko da je sploh ni blo ker smo itak vsi naenkrat začel.. ne spomnem se, sam za enko sm pa zih.
-
Tigi - Cosmopsiho
Ja am mislim, da je tm pisalo 8 dni...
Kaj maš isti nick?
Kaj maš isti nick?
Prvi neprebran prispevek • 1571 prispevkov
• Stran 104 od 105
•
Prejšnja
1 ... 101, 102, 103, 104, 105
Naslednja
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov