On line igre
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SIEENA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
Najprej figurco in vodo, kot si rekla, potem pa rastline in vedro Hm...ne spomnm se najbolš pol pa cev (nism zihr ), ogenj, pol pa tisto drevo, ki pride na sredino...evo tole sm si pa zapisala...na koncu klikneš še kost, fedre in žogico Probi, pa nism zihr, da bo ratal...možno, da sta cev in ogenj ravno obratno
This too shall pass.
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
http://www.fasco-csc.com/works/viridian/index_e.php
To sm začela špilat, pa sm našla že kr dost stvari, sam si ne morm nč pomagat z njimi
To sm začela špilat, pa sm našla že kr dost stvari, sam si ne morm nč pomagat z njimi
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
hja, nekje. Sam sm preveč blond da bi karkol našla .
Grem raj kako drugo igro poiskat
Grem raj kako drugo igro poiskat
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Na tej strani je še ena. Tam desno od te. Hmm una je že rpou skeri ... je kr tko en okostnjak na tleh Sem spet našla dost stvari, pol pa obupala. Nimam potrpljenja jst s tem.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov