On line igre
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
samjaz - Debatorica
- Na forumu od: 21. 9. 2004
Hehehe sem setavla kroglice, pa slikico nad tv, zdaj mam od stvari še svetilko, magnet in dlajinec. Pa na mikroskopu mam neko čudno kao šifro al kaj bi to naj blo.
Aja, dalje pa ne vem
Tale magnet daš zadaj za omaro (tam pri postli, ko je bil en ključ) na enega izmed kablov, pa gre po njem in ti da disketo.
Aja, dalje pa ne vem
Tale magnet daš zadaj za omaro (tam pri postli, ko je bil en ključ) na enega izmed kablov, pa gre po njem in ti da disketo.
-
roxy* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
samomojca napisal/-a:Hehehe sem setavla kroglice, pa slikico nad tv, zdaj mam od stvari še svetilko, magnet in dlajinec.
Kje si dobila svetilko?
ja, pa daljinec je za ventilator-stropni - tam dobiš še en ključ - odpreš predal pri comp, dobiš sliko, ki jo obesiš na zid nad posteljo.
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
zdej sm igrala tole igrco...sej postane zanimiva, enkrat, ko pogruntaš, zakaj use klikaš. Sej bote vidle.
P.S.Zanimivo, kaj vse nastane, če klikneš v pravem zaporedju.
http://www.eyezmaze.com/grow/cube/index.html
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
roxy* - Kofetarica
roxy* napisal/-a:samomojca napisal/-a:Hehehe sem setavla kroglice, pa slikico nad tv, zdaj mam od stvari še svetilko, magnet in dlajinec.
Kje si dobila svetilko?
ja, pa daljinec je za ventilator-stropni - tam dobiš še en ključ - odpreš predal pri comp, dobiš sliko, ki jo obesiš na zid nad posteljo.
sm najdla svetilko
-
roxy* - Kofetarica
Sm odprla sef.
Prepiši si kodo, ki jo dobiš na tisti krogli pod mikroskopom. Ker mikroskop obrne stvari - obrni list za 180 stopinj.
Potem klikaš kroglice na sefu kakor kažejo ti ''znaki'' - prva je spodaj levo, druga levo (sredina), tretja zgoraj desno, pol desno sredina, nato desno spodaj in desno zgoraj.
Dobiš luminol
Upam da si razumela
Prepiši si kodo, ki jo dobiš na tisti krogli pod mikroskopom. Ker mikroskop obrne stvari - obrni list za 180 stopinj.
Potem klikaš kroglice na sefu kakor kažejo ti ''znaki'' - prva je spodaj levo, druga levo (sredina), tretja zgoraj desno, pol desno sredina, nato desno spodaj in desno zgoraj.
Dobiš luminol
Upam da si razumela
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
*tenisačica* napisal/-a:zdej sm igrala tole igrco...sej postane zanimiva, enkrat, ko pogruntaš, zakaj use klikaš. Sej bote vidle.
Pojma nimam kako naj začnem, da bo v zapreredju.
pa je tebi ratalo?
Men voda kar dol šibne
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
roxy* - Kofetarica
samomojca napisal/-a:Jao, jaz pa klikam od leve proti desno pa na vse možne načine
Z luminolom sem polila CG sliko na steni (nad posteljo), zaprla sem luč in na sliki so sedaj številke v krogu. Večkrat sem odprla predal (pod mikroskopom) in dobila zelo majhen ključ na kartonasti škatli. Z ključom sem odprla zadnji predalnik pri računalniku. Dobila kladivo z katerim sem razbila ogledalo. Za tem ogledalom je nova uganka, s katero se trenutno ubadam.
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
*tenisačica* napisal/-a:zdej sm igrala tole igrco...sej postane zanimiva, enkrat, ko pogruntaš, zakaj use klikaš. Sej bote vidle.
Men tut ni čist jasn kaj nej bi delala tle
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov