On line igre
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
kaj si že našla????
pod blazino je ključ in z njim odpreš srednji predal, v katerem je barvica.
Zraven CdD-jev je skrit izvijač in v škatli poleg vrat je neki podobnga kaseti al pa disku....sam ne vem ka nej z vsemi rečmi
več pa ne vem
pod blazino je ključ in z njim odpreš srednji predal, v katerem je barvica.
Zraven CdD-jev je skrit izvijač in v škatli poleg vrat je neki podobnga kaseti al pa disku....sam ne vem ka nej z vsemi rečmi
več pa ne vem
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
Emina - Debatorica
- Na forumu od: 17. 3. 2005
Še en ključ je v blazini (moraš jo parkrat kliknit, da pade ven), en ključ pod posteljo (moraš ga pobrati s palco, ki jo dobiš tam kjer uno reč za comp), pa še en ključ je za omaro, levo od knjig. Odpreš pa škatljico na omari, predal nočne omare, pa neko glasbeno skrinjico(una roza zadeva na omari). Kabel za comp je za omaro(za predalniki, kjer je svinčnik). Pa list papirja je tud na omari.
Pol pa odpreš predal mizice pri postelji...in se stvar (zame) mal zakomplicira.
Pol pa odpreš predal mizice pri postelji...in se stvar (zame) mal zakomplicira.
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Kuko pa ta kabel sploh primeš ... Kabel za comp je za omaro(za predalniki, kjer je svinčnik). ker men se skos uno puščica za nazaj kaže, pa zmeraj pol nazaj skoči. Oh to je preveč zakompliciran zame ...
Aja list lohka vsaviš v printar.
Aja list lohka vsaviš v printar.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
Emina - Debatorica
- Na forumu od: 17. 3. 2005
mily napisal/-a:kam pa daš tisto zeleno reč? si ugasnala luč ? tam nad postlo je vidi neki svetlečga
Zelena reč gre v comp (pokrov z izvijačem dol daš-izvijač na polici zraven plejerja). Pol daš še kabel in prižgeš comp.
Ja, nad posteljo sem vidla ja...očitno neki manjka, neka slika al kajjazvemkaj.
Še kar sem v predalu . . . s kuglicami . Najbolj se približam, če jih brišem špiralno, od zunaj navznoter.
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
jst sem nehala igrat....pretežko
ka ma še kdo kako fajno igrco?
ka ma še kdo kako fajno igrco?
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov