On line igre
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_ladybird_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: .......
Hely_3 napisal/-a:Mene kuj senca ubije:(
Že kuj na zažetku:( kaj naredite???
jst sm lukno skopala pri unmu kamnu, pol pa vrv navezala na kamen pa na avto, naprej pa še ne vem
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
_ladybird_ napisal/-a:Hely_3 napisal/-a:Mene kuj senca ubije:(
jst sm lukno skopala pri unmu kamnu, pol pa vrv navezala na kamen pa na avto, naprej pa še ne vem
Jst sploh še do tistga pršla nism.
Sam na začetku sm vidla unga človeka na vozičku pa čez vodo sm šla pa nazaj. Pol me pa senca ubije:(
Aja pa epizodo 1 igram
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Hely_3 napisal/-a:_ladybird_ napisal/-a:Hely_3 napisal/-a:Mene kuj senca ubije:(
Jst sploh še do tistga pršla nism.
Sam na začetku sm vidla unga človeka na vozičku pa čez vodo sm šla pa nazaj. Pol me pa senca ubije:(
Aja pa epizodo 1 igram
aja pol jst ne igram prve epizode, hehe, jao zdj sm vidla jst že 8 igram
-
Tigi - Cosmopsiho
Kera kombinacija gumbov pa je???
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Hely_3 napisal/-a:Kera kombinacija gumbov pa je???
kakšnih gumbov? no zdele sm začela enko igrat
-
Tigi - Cosmopsiho
Ja najprej sem unmu tipčku vzela falašo da je on šel. Pol sem vzela un lesen in dala na vodo da gre on notr v eno dvoeano. In tm prestavlam zavoje.
-
Hely_3 napisal/-a:Ja najprej sem unmu tipčku vzela falašo da je on šel. Pol sem vzela un lesen in dala na vodo da gre on notr v eno dvoeano. In tm prestavlam zavoje.
heh ja vidm, tud jst se neki mučm pa mi ne uspe
-
Tigi - Cosmopsiho
Tm lahk vzameš un ključ za šraufat. Neznam........
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
jst tut igram 1ko pa sm vzela vse iz prtljažnika, pa sm šla do unga velikega kamna. pa sm kliknala une očale ki so pokazale da je neko energijsko polje pod kamnom. potem sm zahaklala uno špago, pa z lopato sm mal zemle odkopala. no pol je prišla senca
-
mily napisal/-a:jst tut igram 1ko pa sm vzela vse iz prtljažnika, pa sm šla do unga velikega kamna. pa sm kliknala une očale ki so pokazale da je neko energijsko polje pod kamnom. potem sm zahaklala uno špago, pa z lopato sm mal zemle odkopala. no pol je prišla senca
tist je 8ka
-
mily napisal/-a:mislim da moreš pogrunat pravo kombinacijo pri prestavljanju škatel. da jih umakneš in prideš do unga svetlečga
jap itaq sam men se ne da
-
Emina - Debatorica
- Na forumu od: 17. 3. 2005
Hely_3 napisal/-a:Ja najprej sem unmu tipčku vzela falašo da je on šel. Pol sem vzela un lesen in dala na vodo da gre on notr v eno dvoeano. In tm prestavlam zavoje.
Torej, kombinacija zabojev je 4256. Ko izprazniš škatlo greš nazaj k mašini za premikanje škatel, potegneš ročico, da se zaboji vrnejo v prvotno stanje, nato spet premikaš zaboje po kombinaciji 3214225, preden greš po stopnicah gor pobereš še eno železno palco, nato greš ven . . .
Z železno palco dvigneš pokrov od kanalizacije . . .
Pa Save-aj igro, da ti ne bo treba vsakič znova zabojev premikat. Pa vsak sedmi klik . . . senca.
-
ah brezveze, vse zakompliciran
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov