...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
najbolš je da najprej delaš na surovinah, pa da si špranje nardiš, da te noben ne napada. pol k maš pa vse na ene 6-7 je pa za moje pojme dobr mal vojske začet delat. ker če jo prej delaš ti res upočasni razvoj.
ma jest mam zdej že 5 vasi, pa je že mal preveč da vse to pošmekaš. en dan bom sam zbrisala račun, da bom mela spet lajf nazaj
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Tale zadeva je fajna za preganjanje dolgega časa pa še svojo občino lah privzdigneš v višave in ji pridobiš pokal Pa tut za miško je fajn, da se mal segreje
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal