On line igre
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
punceee men ne gre naprej, sem kliklna kr nekam, pa je šlo vse od začetka, kje ste zdaj ve?
Aleško živjo!
Aleško živjo!
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
izitanči - Kofetarica
To je res najbrž demo verzija, ker se je vse skupaj nehalo.
Je pa res kul igrca,res
Je pa res kul igrca,res
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
SIEENA napisal/-a:Ja si uporabla tisto tablo???
Jst sm jo, pa kr noče odpret!
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
-
izitanči - Kofetarica
Palčko sem jaz utaknila, pa se je zataknila, nisem pa šla nazaj še enkrat probat, mogoče ga je kako trupelce zaustavlo
-
izitanči - Kofetarica
Ja res prav super je, sam kako bo pa jutri pa nevem, moderatorji nas bodo pometli kot kantice,,,
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov