On line igre
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
sej s tistim pentagramom ni nič, nč ga ne rabš, je pa u uni sobi kotlovnici pod belim plaščem al haljo pri vratih
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
ma sofia daj nam že to spletno zaboga
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
tanči ne nehat! Prid do nule, poj pa najprej klikej na desni strani, pa poj na levi, pa spet na desni.
Pa Sieena, kje si ti dobila kluč?
Pa Sieena, kje si ti dobila kluč?
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
ja za vrata, k greš po štengah gor!
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
sofia83 napisal/-a:O MOJ BOG punce, zdej je še luč v moji sobi, k je crknjena, sam ni nobenga doma, k bi jo znal zamenat, ZAČELA UTRIPAT ... WTF???
Jst pa tamau sva igrala sam sva rajs nehala, k sva bla oba usrana totalno (ok tamau je str 10 let )
Fuck, jutr grem spet tole Anamario spilat an....
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Ja zdej sem prišla gor do stopnic pa konc, ena reklama , pa neka resolucija, kam zdej??
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov