On line igre
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Tist papir ki je v printerju izprintaš (tiste cifre not prepireš k jih maš na unem drugem papirji pr tistem mikroskopi) in jih daš gor nad Tv k je ena taka škatla, pol pa dobiš tako sestavljanko, ki jo morš prov sestavt sam jst jo še nekak nism
-
inchy84 - Cosmopolitanka
Smejkica napisal/-a:Kje najdeš zeleno reč? In kaj nej bi to sploh bilo? Aja kaj pa je fora s sefom?
Tista zelena reč j tm k je špegu pa tm na levi stani čist navrh k ti piše AHi pa kliki tm mal pa se ti odpre pa jo morš vn uzet (sam morš bit mal vstrajna k drgač kr levo skos )
-
inchy84 - Cosmopolitanka
samomojca napisal/-a:A pri mikroskopu je kakšen list?
ja tist list k si najdla v tisti rjavi škatlc zraven TV (tko zložen je) daš tja zraven mikroskopa pa tist svinčnik k si najdla z njim ga pofarbaš in dibiš tiste cifre
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
samomojca napisal/-a:A ma kera kakšno idejo kako rešit to sestavljanko?
Mah men se je zdela slika k sem jo rešila, čist kul, sam očitno morm še neki zamenjat, ker se ni nič zgodil. Ampak ko sem šla menjat, mam zej spet vse zmešan in sem na istem... oh jovo na novo
zelena se preliva v modro, ta v vijolčno ... ne vem kako razložit.
Kako pa rešiš une kroglice v predalu?
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Emina napisal/-a:Ja, ta je res težka.*tenisačica* napisal/-a:ka ma še kdo kako fajno igrco?
Pojdi od začetka te teme, je en kup iger noter.
sm že use igrala
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
samjaz - Debatorica
- Na forumu od: 21. 9. 2004
Smejkica napisal/-a:samomojca napisal/-a:A ma kera kakšno idejo kako rešit to sestavljanko?
Mah men se je zdela slika k sem jo rešila, čist kul, sam očitno morm še neki zamenjat, ker se ni nič zgodil. Ampak ko sem šla menjat, mam zej spet vse zmešan in sem na istem... oh jovo na novo
zelena se preliva v modro, ta v vijolčno ... ne vem kako razložit.
Kako pa rešiš une kroglice v predalu?
EKSKJUZ MIIIII??? Kera slika? Jaz sem mislila kroglice v predalu.
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
samomojca napisal/-a:[
EKSKJUZ MIIIII??? Kera slika? Jaz sem mislila kroglice v predalu.
Aja upsiii Tista slika nad televizijo, kamor vstaviš un list k se ti sprinta. Ah če ene 3kat sem skor sestavla ... zejle mi pa sam tiste 3 bedne puzzle nagajajo... grrr
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov