On line igre
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Emina - Debatorica
- Na forumu od: 17. 3. 2005
Punce, igrajte Scooby-Doo !
SCOOBY-DOO
Ta je sicer samo ena izmed mnogih . . . priporočam, da začnete s prvo, ker se nadaljujejo ena za drugo . . .
SCOOBY-DOO
Ta je sicer samo ena izmed mnogih . . . priporočam, da začnete s prvo, ker se nadaljujejo ena za drugo . . .
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Sem neki najdla.Najdeš en klljuček sivi za omaro kjer so knjige in ga daš v luknico zrven računalnika.Mislim tistega ki je pod vtičnico.Sam nevem zakaj se uporablja.Še vedno pa nemorem odpret predala,...
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
zdej že scoobyja igram
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
CorfuGirl - Debatorica
samomojca napisal/-a:*tenisačica* napisal/-a:našla sm med pod postlo ...pa dalinca pod blazino
Med daš medvedku, pa dobiš en ključ, ki ti odpre predal. Tam je cd, ki ga daš v računalnik, pa ti napiše 4 številke za šifro sefa. Sef je pod tablico TO DO LIST, vneseš pravilno kodo 0504, spet dobiš en ključ od predala kjer je izvijač. Z njim odviješ vijake na ventilaciji, kjer je spet en ključ, sam predal, ki ga odpre je prazen. Zdaj pa mi ne gre dalje
UPDATE Ta igrca pa mi je vzela živcev ampak finito!!!
Našla vse to.Zraven seveda siv ključek ki ga daš v lukenco pod vtičnico za računalnim.Naprej ...A ve kera napraj.Un tretji kluček odpira prazen predal.Za baterijo pa niamm pojma čemu služi,...
-
CorfuGirl - Debatorica
Greš pa klikneš za TV in pržgeš en majhen gumbek da se pržge zelena.Pol najdeš drugo baterijo v košu in obe daš v daljinca..Pol pržgeš TV in ena bejbi govori neke šifre 97OMB1...Dalje pa spet nevem
-
CorfuGirl - Debatorica
samomojca napisal/-a:Med steno in omaro imaš eno žico al nekaj takega
<Z žičko odkleneš skrinjo in vtipkaš kodo ki jo je govorila napovedovalka...Potem najdeš pištolo in naboje...
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
hmm...men ta igrca ne gre od rok. kr neki
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Mene kuj senca ubije:(
Že kuj na zažetku:( kaj naredite???
Že kuj na zažetku:( kaj naredite???
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov