(ne)varnost na internetu?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Bom kr tuki vprašala
Mene pa zanima zakaj mi je zadnje čase začel prikazovat oblaček z vsebino : Your copy of Windows is not genuine... You can be a victim of software counterfeiting ... Sj vse to razumem sam mi vseen ni nč jasno kaj naj
Pa lih zdele naj bi mi pač inštaliral nov Windows media player 11, no in mi ga zdj sploh ne odpre, ker kao nimam originalne Windowse...
Mene pa zanima zakaj mi je zadnje čase začel prikazovat oblaček z vsebino : Your copy of Windows is not genuine... You can be a victim of software counterfeiting ... Sj vse to razumem sam mi vseen ni nč jasno kaj naj
Pa lih zdele naj bi mi pač inštaliral nov Windows media player 11, no in mi ga zdj sploh ne odpre, ker kao nimam originalne Windowse...
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
- *smokvica*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2005
- Kraj: *Štajerska*
Eh, jaz si 1x na mesec ali pa še to ne zaženem antivirus da spuca dol kaj pač še ni, drugače pa tudi če je kaj ni panike, datotek pa tega sranja nimam nič gor, si vse shranjujem na dvd-je, muziko, filme tudi, tako da nisem neke ogrožena. Zarad mene lahk vdirajo še pa še, itak nimam nič gor. Če pa kaj ful zašteka pa ponovno naložim windowse pa je stvar rešena.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Reci vsem svojim stikom, da naj ne sprejemajo mail panata iz
reeirti@hotmail.com,
ker gre za mail, ki vsebuje virus, kateri
formatira celoten računalnik in če ga sprejme vsaj eden izmed tvojih
stikov, ga avtomatsko prenese tudi na tebe.
Pošlji to sporočilo vsem svojim kontaktom, ker je zelo
pomembno!!!!!!!!!!!!
VAŽNO OBVESTILO
PROSIM VAS, DA TO OBVESTILO POŠLJETE VSEM SVOJIM PRIJATELJEM IZ VAŠEGA IMENIKA !!!
V naslednjih dneh morate paziti, da ne bi odprli email-a s priponko »Invitation«, ne glede na to, kdo vam ga pošilja, ker gre za virus, ki prižge olimpijsko baklo, katera »sežge« trdi disk na vašem računalniku.
Ta virus boste dobili od osebe, ki ima vaš naslov v svojem imeniku, zato morate to pošto poslati na naslove vseh, s katerimi izmenjujete emaile, saj je bolje dobiti ta email 25 krat, kot dobiti virus in ga odpreti.
Če dobite email s priponko »Invitation«, ga ne odpirajte temveč ga takoj zbrišite. Ta virus je Microsoft, kot so objavili na CNN, klasificiral kot najbolj uničevalnega doslej. Včeraj ga je odkril McAfee, proti njemu še ni obrambe. Uniči sektor 0 trdega diska. Potem je vaš disk neuporaben, podatki na njem nedostopni.
Pošlji to pošto vsem, za katere veš, da bi jim ta virus lahko naredil škodo!!!
Informacijo lahko preverite na internetu !
tole sem dobila na mejl od kolegice...zdej nevem al je res al ni, vsekakor pa pazljivost ni odveč
tlele sicer drgač pravjo
a je komu znano to kej?je mogoče samo spam?
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
*purple bitch*, jaz sem tudi ta mail dobila. V bistvi nam jih je predavatelj poslal v forum (študiram na daljavo) in po moje mora biti nekaj na tem. Upam samo da ne bom dobila tega "povabila" in pol fasala virus
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
ribicaX napisal/-a:jst že avtomatsko use, kar ne poznam, brišem. sploh ne odpiram. sicer pa če se mi slučajo pojav kej sumljivga, mam pa za vsak slučaj še antivirusni program naložen. do zdej je blo še use ok
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
ribicaX napisal/-a:jst že avtomatsko use, kar ne poznam, brišem. sploh ne odpiram. sicer pa če se mi slučajo pojav kej sumljivga, mam pa za vsak slučaj še antivirusni program naložen. do zdej je blo še use ok
Jst počnem isto, s tem da dostikrat zbrišem tud stvari, ki jim bi načeloma lahko zaupala. Se pa kar trudim ohranjat čist računalnik, ker sem enkrat zgubila kar nekaj vitalnih podatkov, tako da zdaj celo delam backupe ipd.
- *inch*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2007
jst mam tut eno vprašanje. stalno se mi odpira neka reklama ADVERTISEMENT BY OUTERINFO. mi gre že na ***** in sem jo že probala blokirat, ampak neuspešno to se je začel pred kratkim in od takrat se to dogaja skoraj usakih pet minut ko srfam po netu. mam pa IE (ja sej vem...s*anje). a zna kdo pomagat? in a se še komu to dogaja? najlepša hvala za odgovor
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
*inch* napisal/-a:jst mam tut eno vprašanje. stalno se mi odpira neka reklama ADVERTISEMENT BY OUTERINFO. mi gre že na ***** in sem jo že probala blokirat, ampak neuspešno to se je začel pred kratkim in od takrat se to dogaja skoraj usakih pet minut ko srfam po netu. mam pa IE (ja sej vem...s*anje). a zna kdo pomagat? in a se še komu to dogaja? najlepša hvala za odgovor
Predlagam ti menjavo brskalnika - Firefox. Mislim, da ne bi smela imeti tezav pri prehodu z enega brskalnika na drugega.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
No jazs e zdej napolno borim z virusi
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov