Multifunkcijska naprava
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 7 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Pozdravljeni,
zanima me, ali imate doma (ali v firmi) multifunkcijsko napravo. Sama imam trenutno Samsung SCX-4300 in sem precej nezadovoljna. Kot tiskalnik je sicer v redu, kopira pa reeeeeeeeeeees počasi, mečka in trga liste, toner je pa tudi zelo hitro prazen.
Predvsem bi rada slišala vaše izkušnje glede podobnih naprav, saj se odločam za novo - tokrat iz malce višjega cenovnega razreda, ker kopiranje nujno rabim zaradi službe. Predvsem pa želim nekaj hitrejšega in zanesljivejšega, da mi ne bo treba vsakega desetega lista vleči iz kopirca ven.
Kaj priporočate?
zanima me, ali imate doma (ali v firmi) multifunkcijsko napravo. Sama imam trenutno Samsung SCX-4300 in sem precej nezadovoljna. Kot tiskalnik je sicer v redu, kopira pa reeeeeeeeeeees počasi, mečka in trga liste, toner je pa tudi zelo hitro prazen.
Predvsem bi rada slišala vaše izkušnje glede podobnih naprav, saj se odločam za novo - tokrat iz malce višjega cenovnega razreda, ker kopiranje nujno rabim zaradi službe. Predvsem pa želim nekaj hitrejšega in zanesljivejšega, da mi ne bo treba vsakega desetega lista vleči iz kopirca ven.
Kaj priporočate?
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
- Sinonim
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 11. 2009
To je tale hudič al...
Tud jz sm razočaran nad njim... Delal je enako sranje, trgal, sefral. Toner se pa je takoj spraznil....
Zdaj smo pa vzeli tega HP multifunkcijska laserska naprava LASERJET M1120N MFP pa je zadeva nepopisno boljša...
Tud jz sm razočaran nad njim... Delal je enako sranje, trgal, sefral. Toner se pa je takoj spraznil....
Zdaj smo pa vzeli tega HP multifunkcijska laserska naprava LASERJET M1120N MFP pa je zadeva nepopisno boljša...
- theiva
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2017
Mi imamo doma model od Kyocere in smo zelo zadovoljni, sicer je malenkost velik, potrebujemo ga pa res samo za črno barvo, kupljen pa je bil tukaj http://www.anderwald.si/multifunkcijske-naprave Sicer res pride toner pol multifunkcijske naprave, ampak zaenkrat vredu dela. Glede hitrosti skeniranja pa težko rečem, ker sama ne uporabljam toliko.
- zalaZala77
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2017
Če še kdo išče multifunkcijski tiskalnik, priporočam tega: https://www.anderwald.si/multifunkcijski-tiskalnik-kyocera-ecosys-m5526cdn. Ga imamo v službi že par let in dela brez problemov. Pa še pri Anderwaldu imajo akcijo do konca marca...Lahko prihranite tudi 100 Eur.
- zapomnisi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2018
Tudi mi imamo v službi napravo Konica Minolta od Anderwalda: https://www.anderwald.si/multifunkcijski-tiskalniki
Smo res zadovoljni, dela super in hitro. Če pa že kdaj kaj zašteka, takoj pridejo popravit. Skratka priporočam!
Smo res zadovoljni, dela super in hitro. Če pa že kdaj kaj zašteka, takoj pridejo popravit. Skratka priporočam!
Prvi neprebran prispevek • 7 prispevkov
• Stran 1 od 1
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov