Legue of Legends
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
- wasd
- Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2012
#1 nauci se pravilno napisat ime igre; League of Legends
#2 v igri imas tutorial in igro z boti, kjer se lahko naucis osnove
#3 niti ne probavaj igrat s pravim folkom dokler ti niso jasne osnove igre (razen, ce imas res debelo kozo in ti zmerjanje ne pride do zivega)
http://www.lol-slovenia.com/ -> slovenska LoL skupnost.
#2 v igri imas tutorial in igro z boti, kjer se lahko naucis osnove
#3 niti ne probavaj igrat s pravim folkom dokler ti niso jasne osnove igre (razen, ce imas res debelo kozo in ti zmerjanje ne pride do zivega)
http://www.lol-slovenia.com/ -> slovenska LoL skupnost.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Če te resno zanima, se prijavi in začni igrat.
Če bi se rada preko tega povezala s tipom, mu reči da se ti zdi zanimiva špila in če bi te naučil. Potem na začetku, dokler ne dojameš poante igre adorably civiliš vsakič ko te ubijejo. On bo dobil ful ego boost da ti gre vsakič boljše in da je on "kriv" za to. Ampak ne pretiravaj, moj je že ljubosumen, ko se hvalim da pri dao razbijem vse bosse na višjem levelu kot on in njegovi gejmerski kolegi . (je pa res da me je vse kar vem o igri naučil on, tako da dober učitelj hoče, da ga učenec preseže )
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Da boš dobro igrala, rabiš kar precej časa zabit na tem, ja. Še posebej če (očitno) nimaš nobenih gejmerskih izkušenj (simsi nekako ne štejejejo, trust me ). Ampak če hoče on igrat s tabo, potem se ne sekiraj, tudi če igraš slabo, bistveno je, da pokažeš malo navdušenja ....
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
uh, dobro igro ti je izbral, ni kaj
z 'dobro' mislim kr težko za razumet, odvisno kake osnove že poznaš
moj igra Doto (podobni stil) in sem ga že ogrooooomno krat gledla pa mi je pojasnjeval zraven, ampak nikak za razumet, tak da v bistvu je najboljše da kr začneš igrat pa se sproti učiš ampak ja, bojo nesramni do tebe, ful.
z 'dobro' mislim kr težko za razumet, odvisno kake osnove že poznaš
moj igra Doto (podobni stil) in sem ga že ogrooooomno krat gledla pa mi je pojasnjeval zraven, ampak nikak za razumet, tak da v bistvu je najboljše da kr začneš igrat pa se sproti učiš ampak ja, bojo nesramni do tebe, ful.
- moyyc
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2012
Mah, moj je ful v tej igri. Špila vsak dan po nekj ur (ponoč).
Včerj sem si pogledala tist tutorial in potem sem šla igrat igro za začetnike, pa mi ni blo nč več jasno. Tiste male čarovničke (al kaj so) znam pobijat, ko pa pride nasprotnik iz druge ekipe pa ne vem, al naj bežim, al ga naj probam ubit (kar pa najbrš ni najboljša ideja, glede na to, da sem jaz najslabša).
Ja, najbrš bi blo res najbolj enostavno, če bi bla pri fantu in bi mi sproti razlagal igro. Sam ... enkrat mi je že razlagal nekaj, sam on je kao zlo dobr in sm mu js enkrat škodo nrdila ker sem igrala z njim (pač nisem znala ane ) in pol mi je to še 1 tedn to pred nos metal (sicer ne tko, da bi vpil name, se je pa vidlo, da mu ni blo vseen). Zato sm pa zgubila navdušenje za igro.
Sam vem, da če bi znala to igro bi blo njemu noro fajn.
Včerj sem si pogledala tist tutorial in potem sem šla igrat igro za začetnike, pa mi ni blo nč več jasno. Tiste male čarovničke (al kaj so) znam pobijat, ko pa pride nasprotnik iz druge ekipe pa ne vem, al naj bežim, al ga naj probam ubit (kar pa najbrš ni najboljša ideja, glede na to, da sem jaz najslabša).
Ja, najbrš bi blo res najbolj enostavno, če bi bla pri fantu in bi mi sproti razlagal igro. Sam ... enkrat mi je že razlagal nekaj, sam on je kao zlo dobr in sm mu js enkrat škodo nrdila ker sem igrala z njim (pač nisem znala ane ) in pol mi je to še 1 tedn to pred nos metal (sicer ne tko, da bi vpil name, se je pa vidlo, da mu ni blo vseen). Zato sm pa zgubila navdušenje za igro.
Sam vem, da če bi znala to igro bi blo njemu noro fajn.
-
Rollin #3 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 6. 2011
- Kraj: Izola
Haha mi smo s to igro zagonli eno leto zivljenja. S kolegi in sosolci smo to igrali kot neumni, z nekimi kitajcki, prvo leto ko smo se preselili v lj in okusli nestarsevsko svobodo. Potem ko smo vidli, da smo ze cisto prevecc notri smo pa dramaticno zaprli zadeve, recitirali neko poezijo in koncali. Eden se vedno igra in ne more nehat.
Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov