kolk telefona plačate na mesec?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
obupno
stacionarni,12,000
Gsm do 15,000 skoraj vedno enako
Ima kdo kakšen HELP
stacionarni,12,000
Gsm do 15,000 skoraj vedno enako
Ima kdo kakšen HELP
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Hm jaz okoli 7.000. Se mi nabere toliko od nešteto sporočil mojemu lubiju na Hrvasko. Drugač pa nisem ravno oseba, ki ljubi telefone. Saj je očitno.
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
Jest pa raje kot po mobitelu čvekam s človekom v živo, in to se pozna tudi pri tem, da nimam visokih računov.
Sicer imam kar 2 mobitela, vendar stroški obeh se gibljejo nekje med 3-5.000 sit.
Sicer imam kar 2 mobitela, vendar stroški obeh se gibljejo nekje med 3-5.000 sit.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Kraj: Lj
punce kolko gsm kartic imate
-
srčica* - Kofetarica
- Kraj: v njegovem srčku
zaj že cela dva meseca (se pravi med počitnicami) nisem plačali nič, ker mi preprosto ni blo kupit karetice.... zlubijem se itq vsak dan vidima, če pa treba kero kolegico rufnt, pa vzamem očetovega... hihi...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Ponavadi imam okoli 7000 sit, če pa imam več pa se moj dragi že da je to potrata denarja,... sej v končni fazi ima prav samo si ne morem pomagat
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
laram napisal/-a:glamBABY nisi edina, brez gsm-a.
Tudi jaz ga nimam že približno 1 leto & mi je prav fajn, da več ne dam ves denar za gsm. Se ga da bolj pametno porabiti ...
Ojej groza...da ne bi imela telefona?! Pa ne za to, da bi ga ne vem kako potrebovala..pac pa v primeru da bi se kaj zgodilo ali pa bi nujno potrebovala neko informacijo..pa tak.. Aleluja tistim, kere ste odvajene
Tam med 5.000 do 10.000
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
||MuCkAa napisal/-a:laram napisal/-a:glamBABY nisi edina, brez gsm-a.
Tudi jaz ga nimam že približno 1 leto & mi je prav fajn, da več ne dam ves denar za gsm. Se ga da bolj pametno porabiti ...
Ojej groza...da ne bi imela telefona?! Pa ne za to, da bi ga ne vem kako potrebovala..pac pa v primeru da bi se kaj zgodilo ali pa bi nujno potrebovala neko informacijo..pa tak..
Oo lara kaj ti tud nimaš GSM-a Jaz v glavnem nebi mogel brez, pa ne zato, da bi ga ful potreboval (Podobno, kot Muckaa). Včasih zelo prav pride, če sem kje na poti ali zunaj bajte (Ter za kako fotko itd). Za domači telefon mi je vseeno, samo gsm-a pa ne dam
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov