kolk telefona plačate na mesec?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cebelica_Kaja* - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2008
25 - 35 €
Put your seatbelt on guys, I wanna try something*
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
Hyades napisal/-a:Evo ta mesec je prislo z orto u nulo + 201 17€.
Pa se to z minusiraj (-3,10).
Pa ful mi cudno izgleda ta moj racun.. kao narocnina za orto u nulo + 201 20€?!
WTf, sem bom sla malo zbunit..
Kdaj si menjala paket? Jst sm dobila 28€ prvi račun po tem ko sm menjala iz Orto smart v Orto v nulo (menjao sm pa nardila nekje sredi meseca, se pravi mi je preteklo pol naročnine). Ker ti obračunajo še tiste pogovre, naročnino in smse, prenose podatkov itd., ki si jih mela za tekoč mesec do takrat, ko si prešaltala na Orto v nulo. In pride to vse skup na enmu računu (staro in novo). Sm jst takoj tja klicala in mi je punca lepo razložila kako pa kaj in zakaj je tolk Še clo preverjat je šla in me je nazaj poklicala
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
Hyades aja... hm pol pa najboljš da tja pokličeš alpa se kr tm oglasiš z računom (najboljš da še tastarga prneseš (prejšnjega) če ga amš še pa rešte tole.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
majchy84 - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2006
Hyades napisal/-a:Ma ne.. menjala sem dva meseca nazaj..
Ta mesec oz prejsnji sem enx 2. se mi zdi dodala se opcijo 201..
Meni ni nic jasno.. Ker prejsnji racun je bil krepko cez 30€ zaradi tega..
Jst sem danes klicala na simobil za vklop tele opcije 201, ker se mi jutri začne novo obračunsko obdobje pa sem ga vprašala, če se mi splača danes vklopiti ali naslednji mesec. In mi je razložil, da bom v vsakem primeru prvič plačala 10 evrov (2x5). Če danes vklopim, plačam za zdj in en mesec vnaprej (torej april). Če vklopim jutri oz. v torek (obračunsko obdobje upoštevajo od torka dalje, ker je zdj vikend), bom plačala 5 evrov za april in še 5 evrov za maj, od maja naprej pa normalno po 5 evrov več. Mogoče je zato tvoj račun mal večji Drugač pa res najboljš da jih pokličeš.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov