kolk telefona plačate na mesec?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
jaz pa odkar imam naročnino (že nekaj let) porabim manj kot sem na kartice. predvidevam, da je to posledica
- zveze ali naveze (saj ne vem katera je, v glavnem, telefoniram 70% ceneje na določeno tel.),
- tega, da ima fant službeni telefon (ampak se ne morem navaditi, da bi mu dajala klic, pa bi me nazaj poklical - kot mi predlaga sam. to se mi zdi izguba časa),
- poceni vikendi ITAK paketa,
- smsov skorajda ne pošiljam, če pa že in ni kaj nujnega, to storim med vikendom (npr. da pozdravim stare prijateljice)...
še pred približno pol leta sem imela nekje 15 € mesečnega računa. no, zdaj ko sem doma, pa sem očitno spet postala klepetulja in je znesek 20-25 €. tukaj pa zgornji ukrepi ne pomagajo ravno veliko
- zveze ali naveze (saj ne vem katera je, v glavnem, telefoniram 70% ceneje na določeno tel.),
- tega, da ima fant službeni telefon (ampak se ne morem navaditi, da bi mu dajala klic, pa bi me nazaj poklical - kot mi predlaga sam. to se mi zdi izguba časa),
- poceni vikendi ITAK paketa,
- smsov skorajda ne pošiljam, če pa že in ni kaj nujnega, to storim med vikendom (npr. da pozdravim stare prijateljice)...
še pred približno pol leta sem imela nekje 15 € mesečnega računa. no, zdaj ko sem doma, pa sem očitno spet postala klepetulja in je znesek 20-25 €. tukaj pa zgornji ukrepi ne pomagajo ravno veliko
-
*arabic_girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Nova Gorica
okrog 100 eur pa ne vem kako znese toliko
- chica bella
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2007
*arabic_girl* napisal/-a:okrog 100 eur pa ne vem kako znese toliko
js tut... v glavnem - preveč!
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
Sugar_baby se strinjam s tem, da naredimo neki plan ... jaz sicer porabim do 25€, sam toti mesec bo pa več, ker sem malo preveč sms-ov pošiljala. . .
drugače pa zadnje čase še namenim kaki sms za dobrodelne namene(zaj ej blo za transfuzijo krvi, če se ne motim), ker sem si rekla, da ta denar, ki ga porabim za tel, itak mečem skozi okno in da ne vidim enega razloga, zakaj ga pa en bi koristno porabla . .. vsaj en del ...
torej, načrt ... kako zmanjšati stroške telefona?
drugače pa zadnje čase še namenim kaki sms za dobrodelne namene(zaj ej blo za transfuzijo krvi, če se ne motim), ker sem si rekla, da ta denar, ki ga porabim za tel, itak mečem skozi okno in da ne vidim enega razloga, zakaj ga pa en bi koristno porabla . .. vsaj en del ...
torej, načrt ... kako zmanjšati stroške telefona?
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
bambina x napisal/-a:torej, načrt ... kako zmanjšati stroške telefona?
Jaz bi tudi potrebovala kakšen nasvet, ker preveč denarja dobesedno zmečem vstran zaradi telefonskega računa.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov