kolk telefona plačate na mesec?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
wannabe napisal/-a:mily napisal/-a:Men je pa mobitel še zmerom zakon Z naročnino vred imam okoli 2.000
Kok pa je naročnina?
Naročnino mam 1.300, telefoniram pa res zlo mal. Edin mojga pokličem vsako jutro na šiht, da vidim kje dela, pa kdaj pride domov.
(sem pa hit opazla tvoj post ane )
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Jaz mam pri mobitelu zmeraj okrog 6k. Se mi ne zdi niti tako dosti. Včasih sobli računi do 15k pa se mi je zdelo preveč in sem zmanjšala porabo (tui na račun msn-ja), tak da zdaj res plačujem minimalno kar se da. O prestopu na simobila pa niti ne razmišljam. Zdaj mi je kul ta ITAK paket pri mobitelu, tak da rajši to kt pa kak simobil. ne vem zakaj.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
4000sit ampak visim na telefonu cel dan, tko da mi baterija komej zdrži tri dni...res non stop kličem, non stop mesiđi to ej pa orto smart paket...pa še to je dobr, ker majo vsi okoli mene isto orto smart paket in seveda simobil, tko da mam vse 5 sit na minuto in tud nobenmu drugmu ni škoda poklicat jst sm noro zadovoljna s tem in ne prešaltam nazaj na mobitel nikol nikol več!!
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 11:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
majchy84 - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2006
Mene je pa ta mesec skor kap, ko sem mela 9000 sit računa, kar nisem mela še nikol do zdj (ampak gotov je blo to zarad Krete ). Običajno mam 4-5k, z naročnino vred. Je pa res, da odkar sem na simobilu, mam še zmer isto telefona, ampak ful več klepetam pa smse pošiljam
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov