kolk telefona plačate na mesec?

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 25. Avg. 2006 8:55

Tigi napisal/-a:Po eni strani je mal sama kriva...Simobil je gotovo mel kako napako..če je že klicala na 080404040 nej ZAHTEVA da nej ji pošljejo položnico...

je pa tudi dejstvo, da za take resne primeri ni vedno dobra tista brezplačna cifra, ampak se pokliče direkt v oddelek, ki se s tem ukvarja in zahteva odgovorno osebo.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 25. Avg. 2006 9:00

Ja Mimi_M prav imaš...in sedaj jo bo kap ko bo dobila položnico...nej pokliče čim prej...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 25. Avg. 2006 9:19

al je klicala pa se tm oglašajo k megle, ona pa nori..direkt na centru so pa total nesposobni..sej k ji bo počlo bo šla najbrž direkt na upravo pa frko nardila
Uporabniški avatar
Jagoda_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Jagoda_ » 25. Avg. 2006 9:47

Uporabnice pri SiMobilu( orto smart paket) avgustovsekga računa neboste rable plačat,kr so nekaj posodabljali in nimajo več tečnih zneskov.

pa tut če za tri mesece ni dobla računa ji ga bojo razdelili pa še dali popust.

Račun za mobitel mam pa od 5k pa do 10k.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 25. Avg. 2006 10:18

Jagoda_ napisal/-a:Uporabnice pri SiMobilu( orto smart paket) avgustovsekga računa neboste rable plačat,kr so nekaj posodabljali in nimajo več tečnih zneskov.

Kaaaaaj :eek: :eek:
Kolk je to res, kar praviš, od kje ti take info?
O, ko bi blo to res, bi bla jst ta mesec kr bogata, hehe..
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 25. Avg. 2006 10:27

Mimi_M napisal/-a:
Jagoda_ napisal/-a:Uporabnice pri SiMobilu( orto smart paket) avgustovsekga računa neboste rable plačat,kr so nekaj posodabljali in nimajo več tečnih zneskov.

Kaaaaaj :eek: :eek:
Kolk je to res, kar praviš, od kje ti take info?
O, ko bi blo to res, bi bla jst ta mesec kr bogata, hehe..

Hmm kokr jst vem so posodabljal že prej, ker smo dobil en račun za samo par dni v juniju ... potem pa enega od konca junija pa čist do avgusta ...
No ja ... jst nism o tem še nč slišala ... če je kej na tem nas bojo itak obvestil ... :wink: Bi blo pa superca, če bi blo res k mam tale račun mičken večji, k je blo plačilno obdobje podaljšano pa še na morju sm bla umes ... :D
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 25. Avg. 2006 10:44

Jst sem dobila ta tedn položnico za julij in malo avgusta...morm ornk pogledat in niamm nevem kaj velikega računa...(6000sit vse skupaj)

Simona bolš, da gre tja na un center al pa mi dej po ZS njen ime in priimek in njeno telefonsko številko bom jst enmu kolegu k tm dela mu to povedala da bo urgiral :wink:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 25. Avg. 2006 11:08

no lej dans jo vidm pa jo povprašam kako je, če je že kej uštimala, pa če ni ti pošlem podatke po zs.
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 25. Avg. 2006 11:08

**SiMoN@** napisal/-a:al je klicala pa se tm oglašajo k megle, ona pa nori..direkt na centru so pa total nesposobni..sej k ji bo počlo bo šla najbrž direkt na upravo pa frko nardila

Na upravi pa vrjem, da se ne bojo z njo ukvarjal. Jest tega ne štekam - nej gre v najbližjo poslovalnico simobila pa zahteva vodjo poslovalnice (ni vrag, da skoz samo ta študentka dela?!). Al pa nej gre pač direkt na sedež Simobila na oddelek, ki se s tem ukvarja.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Jagoda_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Jagoda_ » 25. Avg. 2006 11:13

To mi so bi rekli na SiMobilovem centru v mb. Kolko je res nevem,upam pa da drži =)))

skoraj 100% pa so popusti čez avgust.
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 25. Avg. 2006 11:14

ja bla je v centru pa nečjo nč vedet oz. pomagat..glih da se jim ukvarjat z njo k so pa tko leni...klicala je tut že gor, sm nečjo ukrepat...tut položnice ji NOČEJO poslat...ti so glupi...
estrella19
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 5. 2006
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a estrella19 » 25. Avg. 2006 12:03

ja no, js sm dans dobila položnco (sm pr simobilu) za obdobje od 25.6 do 10.8. in je 13 jurju! :eek: drgač nism navajena na take zneske, je pa res, da sm bla na morju in na švedskem 14 dni.

ampak zdej me pa neki mede..na izpisku mam napisan en kup sms-ov na cifro 040 441 000...pa js ne vem kaj je to...uglavnm abnormalna zadeva, na tole cifro mam poslane kr po 4 al pa 6 zaporednih smsov.. :roll:

enkrat se mi je že zgodilo, da so mi zaračunal preveč mms-ov, takrt k sm js poslala enga, so mi štel po 5 (!!) mms-ov...sm se prtožila, pa zadeve nism izpelala do konca..pritožba naj bi šla naprej, pol pa nč... :(
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 25. Avg. 2006 13:05

No, menda račune pošiljajo danes, nekaj pa so jih že včeraj, tako da očitno imajo podatke :?
Pustimo se presenetiti, hehe..
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 25. Avg. 2006 13:13

Jst sm dobila položnico že v ponedeljek ... za obdobje od 25.6 do 5.8 ... tko da ... nikjer nč ne piše, da ne bi blo treba plačat ... :D

Takrat pa vem, da so nas lepo obvestili, da neki usklajujejo, da bo ena položica najvrjetneje cenejša in to, ki jo dobimo v avgustu dražja, ker bo pač za daljše obdobje ...
Moja znaša 7 čukcov, glede na to da sm bla še na morju ... ni panike ... :wink:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 25. Avg. 2006 13:21

estrella19 napisal/-a:ampak zdej me pa neki mede..na izpisku mam napisan en kup sms-ov na cifro 040 441 000...pa js ne vem kaj je to...uglavnm abnormalna zadeva, na tole cifro mam poslane kr po 4 al pa 6 zaporednih smsov.. :roll:

enkrat se mi je že zgodilo, da so mi zaračunal preveč mms-ov, takrt k sm js poslala enga, so mi štel po 5 (!!) mms-ov...sm se prtožila, pa zadeve nism izpelala do konca..pritožba naj bi šla naprej, pol pa nč... :(

Takih in podobnih primerov sem jest že velik slišala o Simobila kar je sam še en od dodatnih razlogov zakaj ostajam zvesta Mobitelu :) Bog ve kaj vam bojo zdej vse še poturili v tem obdobju, ko so nadgrajeval sistem itak pa noben ne bo vedel zard čudnih oz. položnic za daljše obdobje.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov