kolk telefona plačate na mesec?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Zdele prišel račun - 20k. Kako je to možno ne vem, vem samo to, da me bodo po vsej vrjetnosti odklopl, ker ni keša za plačat.
Ponavadi mam okol 6000/7000.
Ponavadi mam okol 6000/7000.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
jaz rabim telefon bl za "nujne" primere in ga sploh nimam zmeraj s seboj...daleč od tega da bi bila odvisna od njega tako da je tud moja poraba bolj nižja, nekako 2000-3000
zakej pa tolk? a to sam ta mesec al je zmeraj tako?
uršy napisal/-a:*S* napisal/-a:povprečno okol 10-15000. Ta mesec je blo pa zarad morja mal več
Jst bom tut ta mesc vrgla mobitelu 36 čukcov
zakej pa tolk? a to sam ta mesec al je zmeraj tako?
-
malavila - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 6. 2006
laram napisal/-a:Grrrr, pa Hrvaška & klici iz tujine & v tujino.
Takoooj nabiješ nekaj tisočakov, pa sploh ni omembe vreden čas trajanja pogovora.
jaz iz tujine vedno samo nujne stvari kličem, pa z vsemi se zmenim, da jih lahko zvrcnem, pa me oni kličejo, ker je pač dohodni klic ene 3x cenejši kot odhodni. Pa potem lahko vsaj ene par minut govoriš, ne pa, da za 2 minuti plačaš 500 SIT, ker pol bankrotiraš
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Jst tud iz tujine nisem nikoli klicarla domov, sam kakšn sms domačim, pa kaki kolegici, drgač sm bla pa ponavad vedno s fantom na morju, tk da telefona v bistvu nism rabila.
@smotkA , a si ti pri Simobilu?
Ker je blo zadnje obrač. obdobje mal daljše, kot ponavadi, zato je pol tud račun višji.. moj bo tud okol 20k..
@smotkA , a si ti pri Simobilu?
Ker je blo zadnje obrač. obdobje mal daljše, kot ponavadi, zato je pol tud račun višji.. moj bo tud okol 20k..
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Jst sem mela v juliju tut dost računa, in sicer 9.ooo sit. Zame je to velik, ker mam ponavad zmeri pod 5.ooosit. Ampak klici iz tujine so čist predragi. Ampak mal sem pa mogla mojo mami poklicat, če se skori 14dni nisva vidle.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
ancy007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
- Kraj: gorenjska
jst mam zj med poletjem mal manjši račun k se z lubijem ful več vidiva in se nama ni treba klicat, mam račun recmo 3000-4000 Sit. k pa je poletja konc se pa ta račun poveča za recmo kšnga jurja al pa dva.tko da bi rekla da je moj račun za mobitel čist normaln in da ne zmečem preveč keša za mobitel
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov