kolk telefona plačate na mesec?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
nutella napisal/-a:Mah ne vem... Glih mi je potekl vse skp in sm se odločla za mobitel... Manj mam tut naročnine... Iz 1700 na 1200, mms-i so cenej... Tko se mi je zdel... Sej lhk da sm ga usračkala... Bom sporočila ko dobim račun.
Ja to, da je naročina cenej je mogoče res ... ampak jst jo mam še vseen 1.500, kar je 300 sit več, ampak pa to loh pr smsih not prnesem ... K jih pošljem fulllllllllllll več pa me cenejš pridejo ...
Sicer je pa vedno tko ... tist k se ne zna kontrolirat bo meu 20.000 pr Mobitelu, Simobilu al pa še pr kermu drugmu operaterju ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Oh, čez leto, dve, tri bojo pa že vsi hotl met UMTS pa bojo spet nazaj k Mobitelu lezl - 100%. Pa itak se bo še kšn nov operater prikazal pa razbil ta (praktično) monopol med simobilom in mobitelom. Men je sam žal, da Vege ni več, ker to je bla pa res zlata jama
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Mimi_M napisal/-a:Ja viš, jest sm pa lih v to akcijo padla, da bom imela en let naročnine sam 600 sit, ker je vse drugo brezplačno zdej.
Pa zarad sms-jev, ki so na Simobilu sam 5 sit, se men ful splača
to je itrak tanajbolše
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Tut če imaš vse prijatle na mobitelu se ti bolj splača met simobil ker je tarifa simobil-mobitel 22 sit, mobitel-mobitel pa 24,50 sit!Torej v nobenm primeru se ti ne splača mobitel, sploh če pošlješ še kaki sms, ki je na mobitelu 20 al 21 na simobilu pa 5 sit... Jaz pa,ki imam ševse kolegice na simboilu pa zdaj bo še fant pa na mobitel več sploh ne bm klicala, tako da se mi to res fulll splača
razen če uporabljaš wap pa mms-e,planet oz tisto kaj ma simobil vodafone pa ne vem kaj še vse.. cene za te storitve pa ne vem ker me ne zanima preveč..
razen če uporabljaš wap pa mms-e,planet oz tisto kaj ma simobil vodafone pa ne vem kaj še vse.. cene za te storitve pa ne vem ker me ne zanima preveč..
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
js bom tut šla na simobil! mobitel je predrag!pismo je vsak mesec 10000 dat za njih! adijo!pa kličem zloo mal,pošljem pa dosti smsov!zdj sem se še odjavla od vseh nekih smsov iz 2929 ipd. ker tut tle nabivajo cene! do oktobra mam še mobitel,pol pa simobil! sam neki bi vprašala,kak pa to zgleda da več nisi na mobitelu?hočem rečt a morš dat kako pisno odjavo al sam pač ne podaljšaša več naročnine?
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Ah jaz bom kar na mobitelu ostala, sem kar zadovoljna z njim. Pa čeprav moram vsak mesec plačati jim več kot 10 tisoč. So lahko prav zadovoljni, da sem na njihovi strani
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
tayra napisal/-a:jst nimam naročnine imam telefon na kartice... na mesec pa zapravim cca 10.000 sit za kartice, včasih več drugič manj.
Sam a se ti ne zdi bolj ekonomično na naročnino it? K s karticam se za 10k bistveno manj lahko pogovarjaš kot pa z naročnino... te kartice so čist preveč drage
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
ga plača mami..
za mobitel pa odvisno..učasih več učasih mn..
za mobitel pa odvisno..učasih več učasih mn..
umiram.</3
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Sedaj pričakujem položnico 6000sit ampak bo treba še bolj zmanjšat ker sedaj dobim eno položnico več(avtomobilsko zavarovanje)
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Meni bi se dosti bolj splačalo iti na Simobil, še posebej če bi šla oba s fantom, ampak tako pri njih kot pri nas ima Simobil zelo slabo omrežje. Njegova mama je bila pri Vegi in je zdaj prešla na Simobil, pa ni zadovoljna, ker je stalno nedosegljiva zaradi slabega omrežja. Dokler ne bo boljših oddajnikov ostanem pri Mobitelu.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov