kolk telefona plačate na mesec?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ninica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: velenje
od 3 do 9000 sit...prveč...za moje pojme...zato pa mam 2 tel.št in včasih ko mam že okol 4000 sit porabe, si napolnim kartico..
-
˝DiDi˝ - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
heh js mam kšnga jurja js če se morm s kom kej zment, je to zlo na hit po telefonu, drgač pa use prek internete.
edin letos (letošn šolski let), k ne vidm več tko pogost svojga dobrga prjatla, sm zvišala na kšna dva jurja, tri. čist tok da mam vedno dnar, k mi zapaše da mu pisšm.
edin letos (letošn šolski let), k ne vidm več tko pogost svojga dobrga prjatla, sm zvišala na kšna dva jurja, tri. čist tok da mam vedno dnar, k mi zapaše da mu pisšm.
- zlomljena srčica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2005
odvisno... od 5000 pa do 10.000 največ.. se je pa zgodlo da sem mela 24.000 ampak, potem ne vprašajte kaki kaos je valdal doma , se pa kar se da zadržujem in mislim da mi uspeva, sedaj že poteka drugi mesec ko mam le 6.000 hehe
ko se rodiš, so veseli.
ko umreš, so žalostni.
ko živiš, jim je vseeno.
ko umreš, so žalostni.
ko živiš, jim je vseeno.
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
tiasha napisal/-a:Mark napisal/-a:Glede na to, da si bla dolgo na dopustu, to ni nevem kak dosti... Itak, je že minuta par 100 sit, tak da takoj nanese...
Pa je velik nooo ... mislm sej ni neke ne vem kakšne katastrofe, sam men se še vedno zdi veliko, glede na to da drugač nimam tok ... sam to je šele pol Španije, tko da drug del bo še v tem oktobrskem računu ... O joj joj ... tko da zdej prou ne smem nič telefonarit in smsarit ...
jz sm mela en x 36k kr sm bla dolgo v nemciji...
sam ja...jz tut konc mesca pravim ja zaj pa nic wec smsov pa klicov ..pol pa ja sej je en sms samo 5 tolarckov...pa se en sms pa sms pa se kaki mms..seeej je samo...mhm
-
miss missy - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2005
Od 4000-5000 tisoč.
The key is, never stop doing what you love!
-
Yummylicious - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
hmm.. čist odvisn od mesca, sam tm povprečje je okol 12k.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov