kolk telefona plačate na mesec?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
dragon_fly - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
ta mesec je 15. pridna... sm se pobolsala
neumno vprašanje zahteva neumen odgovor!!
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
midva z lubijem imava skupen račun, tako da oba skupi porabva na mesec 10.000 čukov (vključena naročnina). Drugač moj osebni rekord je 25.000
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jojjj mene je pa skor kap zadela k sm račun dobila domou za ta mesec oz. za pretekli mesec ... so mi kr računal še pol avgustovskega morja in Španijo in jaoooo bože moj ... kako bom jst to plačala ...
Matr da ne bom več telefonarla ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
tiasha napisal/-a:Jojjj mene je pa skor kap zadela k sm račun dobila domou za ta mesec oz. za pretekli mesec ... so mi kr računal še pol avgustovskega morja in Španijo in jaoooo bože moj ... kako bom jst to plačala ...
kolk si pa mela ... će ni skrivnost
Jst mam zadne čase tm okol 5tisoč ( ponavad manj ), pa tuki zraven je šteta še naročnina.
-
tiasha - Cosmopolitanka
Amm ja ni skrivnost ... mela sm neki čez 15.000 pa to se men zdi fulllllllllllll velik ... K drugač nikol nimam tok ... zato me je pa zdej skor kap zadela k mi res ni da bi stran metala denar za telefon ... hvala bogu da sm zdej doma in ni več tujine, k tm tok računajo k pr norcih ...
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Jst sem bla maja v srbiji 6 dni,pa sem pršla nazaj z astronomskim računom za 6dni 16.000 in me je moj skor zadavu ker je to res preveč. Ponavadi imam okoli 7k takrat pa kar 16k
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
tiasha - Cosmopolitanka
Mark napisal/-a:Glede na to, da si bla dolgo na dopustu, to ni nevem kak dosti... Itak, je že minuta par 100 sit, tak da takoj nanese...
Pa je velik nooo ... mislm sej ni neke ne vem kakšne katastrofe, sam men se še vedno zdi veliko, glede na to da drugač nimam tok ... sam to je šele pol Španije, tko da drug del bo še v tem oktobrskem računu ... O joj joj ... tko da zdej prou ne smem nič telefonarit in smsarit ...
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
moj dozdej največji račun je bil 34000. to pa zato k sm bla avgusta 5 dni v avstriji. sej ne da sm se velik menila, sam dragi so pogovori. sm misln da me bo skor kap k sm vidla položnco. drgač mam pa telefona okol 13000.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov