kolk telefona plačate na mesec?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
Od 4.000 -10.000
Bluegirl: to je pa res malo čudno.Ja najbolje je da zahtevaš izpis klicov.
Bluegirl: to je pa res malo čudno.Ja najbolje je da zahtevaš izpis klicov.
-
Bluegirl - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2004
Ne.
Jaz ne vem kaj se je fakin zgodlo.
Sem zivela v Zg 6 let z slo mobitelom, pa ni bil NIKOLI NIKOLI taksen racun. Vem, da je najvec bilo 25 000, takrat me je mama skoraj ubila.
Cene so sle ocitno katastrofalno navzgor.
psmtr.
Jaz ne vem kaj se je fakin zgodlo.
Sem zivela v Zg 6 let z slo mobitelom, pa ni bil NIKOLI NIKOLI taksen racun. Vem, da je najvec bilo 25 000, takrat me je mama skoraj ubila.
Cene so sle ocitno katastrofalno navzgor.
psmtr.
Meow
-
Bluegirl - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2004
Zdaj sem sla preverit cene....pa je skoraj isto kot ko sem se studirala v Zg.
Defi moram zahtevat izpis, ker tolko pa spet nisem telefonirala prejsnji mesec na morju - 12 dni sem bila. Klicala sem na mobi, pa so rekli, da mi lahko storitve iz tujine zaracunajo tudi 3 mesece pozneje.
Mislim, najvec sem mela 45k - in to spet ko sem bila pred mesecem na morju, sem misla, da so ze vse zaracunali.Pred tem pa rekord 25k.
Zdaj pa naenkrat to.
Brzdat se bom morala. Za to bi si lahko lase dala podaljsat.
Defi moram zahtevat izpis, ker tolko pa spet nisem telefonirala prejsnji mesec na morju - 12 dni sem bila. Klicala sem na mobi, pa so rekli, da mi lahko storitve iz tujine zaracunajo tudi 3 mesece pozneje.
Mislim, najvec sem mela 45k - in to spet ko sem bila pred mesecem na morju, sem misla, da so ze vse zaracunali.Pred tem pa rekord 25k.
Zdaj pa naenkrat to.
Brzdat se bom morala. Za to bi si lahko lase dala podaljsat.
Meow
-
zvezdica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
mobitela do 5.000, razen ce s tujine klicem pa nekje 8k.
-
miss_dior - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
jest sm tut hotla dt to blokado pa sm šla na mobitel vprašat pa niso mel pojma o tem kako se to nrdi, pa sm jim rekla da poznam velik oseb k majo to, sam oni še vedno niso nč vedl o tem pa so me sam začudeno gledal! edin da se pa da ti tko naštimajo da pošlješ sporočilo in ti pošlejo nazaj kok si že zapravu. to greš pa tja na mobitel in jim rečš.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov