kolk telefona plačate na mesec?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- majaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2005
mene pa zanima kolk telefona plačate na mesec? jest sm se zadne čase začela mal sekirat k so računi že kar krepko čez 10.000. je pa res da se z lubijem ne vidva vsak dan in se zato pač slišva.
Dneva ne moreš zadržati, lahko pa ga izkoristiš
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
ta mesec 9, pvprečn pa 6
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Wow v primerjavi z vami jst očitno mobitela sploh ne uporabljam Na mesec porabim okoli 1000 sit ali manj...Kličem bolj poredko, zato pa pošiljam veliko smsov, ampak jih mam po 5 sit
HASTA LUEGO
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Hmm to je pa čist odvisno ... tm okol 4000 do 5000 na mesec ... loh tut manj ... zdej sm mela mal več k smo bli na morju ... drugač sm pa zdej šla iz Mobitela na Simobil ... pa bomo vidli kako bo ... zdej julija lih ne morem rečt k sm bla na morju ...
Uglavnem tko neki srednjega zapravim ... pa še to se doma vedno pizdijo da mam preveč ... da škoda denarja ...
Uglavnem tko neki srednjega zapravim ... pa še to se doma vedno pizdijo da mam preveč ... da škoda denarja ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- glamBABY
- Kofetarica
- Na forumu od: 1. 6. 2005
majaaa napisal/-a:nimaš ga?! o k bi bla jest na tvojmu mestu! sam te pa res občudujem da zdržiš brez njega!!!
sploh mi ni panike..noben me ne dobi takrat ko ni treba če me pa rabjo me pa že nekok dobijo če me pa ni pa tut ni konc sveta
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov