kolk telefona plačate na mesec?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
laram napisal/-a:Pegica napisal/-a:Meni so zaradi prevelikega "izkoriščanja" stacionarnega telefona blokirali mobitelove številke (031,041,051,040,...) in mislm da je tko najbolj pametno
Pri nas se je zgodilo popolnoma enako.
Men je tud fotr vse zablokirov, pa mi ni to prov nč všeč
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Lorelai20 napisal/-a:Med 10 pa 13k na mesec... Žalostno da tak račun nabijem večinoma z sms-i
a pa maš na naročnino?
drgač pa mam zdj že kkšn mesc zaporedoma po ene 10 jurjou... ampak vem, kje jih prdelam... ne morm ga nehat poslušat in pol se nabere
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
jemina napisal/-a:laram napisal/-a:Pegica napisal/-a:Meni so zaradi prevelikega "izkoriščanja" stacionarnega telefona blokirali mobitelove številke (031,041,051,040,...) in mislm da je tko najbolj pametno
Pri nas se je zgodilo popolnoma enako.
Men je tud fotr vse zablokirov, pa mi ni to prov nč všeč
Pri nas smo se odlocili, da stacionarnega telefona ne bomo vec imeli ze vec kot leto dni nazaj. Pa kljub temu racxun za telefon zelo redko preseze 3000 SIT. Pravzaprav mislim, da se nisem sla cez to mejo (ce odstejemo tisti racun za dva meseca), odkar imam novo narocnino.
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
Starie napisal/-a:300 SIT na mesec v povprečju.
?!?
jst zadnje čase tut po 10000..sm dokler sama financiram ni paike..če bi pa staredva plačvala bi bla pa kriza!
-
°tanchyka° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2006
ta mesc 19k.. doma so čist popizdil in mtka se je odločila, da si od zdj naprej sama plačujm telefon (drugač mi ga je vedno ona)..
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov