kolk telefona plačate na mesec?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
papaya napisal/-a:*Srček napisal/-a:estrella19 napisal/-a:na izpisku mam napisan en kup sms-ov na cifro 040 441 000...pa js ne vem kaj je to...
To je številka centra za sporočila; ponavad pomeni, da si iz tujine pošiljala smse in so to oni zabeležli kot da si jih pošiljala na slovenski center...nč kej zakompliciranga pa čudnga
Tako je ja, samo da po tanovem vse sms-e, ki niso poslani v simobilovo omrežje napiše to cifro..
Ja meni se tudi pojavlja ta števila pa nisem bila nikjer v tujini!!!!!!
Ostale številke pa mislim kar je mobitelovih mi normalno izpiše!!!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
jeanitte - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: koroška
Meni se pa vrti okrog "čarobnega" števila 7(.000). Sicer dobim vedno mal manj kot tolk, sam pol še tisto predrago plačilo položnice mal nanese. Drgač bi pa mela zihr manj, če bi mela moja best prijatlca tud mobi, tk ma pa simobil...
...if there are roses, they will blossom...
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
men splooooh ni jasn kako da nimam več obračunano od 13. - 13. Ampak mam zdj od 25. - 13. K sploh ni logično... Sploh mi ne gre v glavo zakaj so to spreminjali... Poli sem v bistvu enkrat več plačala za brez veze naročnino.. Jao ne štekam..
Drugač sm mislla da bo čez 10 ta mesec, ker je pa takšno obr. obdobje je bilo pa manj
Drugač sm mislla da bo čez 10 ta mesec, ker je pa takšno obr. obdobje je bilo pa manj
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Nič nisi preveč plačala, vse naročnike - skor zihr sem, da tud tebe - so obvestili v juniju, da bodo izjemoma neke spremembe in vse, kar se je zgodilo, je to, da se je znesek dveh mesečnih obračunov (od junija do avgusta) neenakomerno razbil na dve različno dolgi obdobji.
V končni fazi plačamo isto - julijska položnica je bila zato manjša, avgustovska bo pa večja.
jst še zmer nimam položnice
V končni fazi plačamo isto - julijska položnica je bila zato manjša, avgustovska bo pa večja.
jst še zmer nimam položnice
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Mimi_M napisal/-a:
A res?? Jaz sem se pa ravno hotela pohvaliti z mojim nizkim racunom brezveze
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
zanimivo.. al pa tud ne :S
in kdaj lahko sedaj novo položnico pričakujem?
in kdaj lahko sedaj novo položnico pričakujem?
-
jaoo pa to je čist svašta no. čist mim.. pa zakaj se men še vedno zdi da preplačujem mesečno naročnino (da plačam več mesečne naročnine kot bi jo bilo treba). če bomo kr 2x na mesc položnco dobl... pa obakrat tudi naročnino.... joooi kompliciram, sam drugač mi pa res smrdi to vse skupi...
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov