kolk telefona plačate na mesec?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Srček - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
estrella19 napisal/-a:na izpisku mam napisan en kup sms-ov na cifro 040 441 000...pa js ne vem kaj je to...
To je številka centra za sporočila; ponavad pomeni, da si iz tujine pošiljala smse in so to oni zabeležli kot da si jih pošiljala na slovenski center...nč kej zakompliciranga pa čudnga
Kaži da me nisi voleo,kaži da si mi odoleo,kaži bilo šta al naivno, još niko me nije preboleo..
- papaya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 4. 2006
*Srček napisal/-a:estrella19 napisal/-a:na izpisku mam napisan en kup sms-ov na cifro 040 441 000...pa js ne vem kaj je to...
To je številka centra za sporočila; ponavad pomeni, da si iz tujine pošiljala smse in so to oni zabeležli kot da si jih pošiljala na slovenski center...nč kej zakompliciranga pa čudnga
Tako je ja, samo da po tanovem vse sms-e, ki niso poslani v simobilovo omrežje napiše to cifro..
- estrella19
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 5. 2006
- Kraj: Novo mesto
ajaaa, pol pa kul:) sm mi je še zmeri mal čudno..ker mam nekatera sporočila, tko k sm rekla, zabeležena kr večkrat...to se mi je isto zgodil že pr mms-ih, pa so mi na simobilu rekl, da je mejbi to kriv telefon, ki naj bi večkrat poslou al pa njihov sistem, ki naj bi večkrat zaračunou en in isti mms.
zdj pa ne vem. se bom šla prtožt, tut zarad tega, ker mam v tujini več klicev na MOJO LASTNO ŠTEVILKO, medtem ko takrat sploh nisem klicala nikamor.
tristo tolarjev za klic na moj mobitel, pa ga sploh nisem uporabljala na morju, ker sm mela s sabo drug mobitel, s katerga sm pošiljala smse. is it just me al je tole res wierd?!
zdj pa ne vem. se bom šla prtožt, tut zarad tega, ker mam v tujini več klicev na MOJO LASTNO ŠTEVILKO, medtem ko takrat sploh nisem klicala nikamor.
tristo tolarjev za klic na moj mobitel, pa ga sploh nisem uporabljala na morju, ker sm mela s sabo drug mobitel, s katerga sm pošiljala smse. is it just me al je tole res wierd?!
- babyface***
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
tko od 5000-7000 porabm. čist odvisn
Ni junak tisti, ki nikoli ne pade, ampak tisti, ki vstane vsakič ko pade ...
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
gemini napisal/-a:Men pa Simobil še kr ni poslou položnce
no pa je pršla položnica pa ˝sam˝10 čukov.. glede na to da sem bla umes še na Krfu pa Cresu pa s tam klicarla še kr uredu
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
BHawk - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 5. 2005
Ponavadi med 5.000 in 7.000 SIT. Kr mal, glede na to da sem mel prej na kartice in da me je pršl prek 10.000SIT.
Mam pa eno vprašanje: Ali mam lahko na SIM kartici od Mobitela še cifro od Simobila gor? Glede na to da ponujajo opcijo dveh številk na eni sim-ki?
Mam pa eno vprašanje: Ali mam lahko na SIM kartici od Mobitela še cifro od Simobila gor? Glede na to da ponujajo opcijo dveh številk na eni sim-ki?
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Včeraj mi je en kolega pokazal svojo zadnjo poslano položnico, ki znaša znesek 60.500 sit...
Ja nevem kaj je delu
Ja nevem kaj je delu
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov