kolk telefona plačate na mesec?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 684 prispevkov
• Stran 3 od 46
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 46
Naslednja
-
-=beiba=- - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
omfg, ... računi za telefon mam naročnino in po pol leta (pre)velikih računov, sem za lubija zrihtala 70%, končno, ja. sam... vidva se ponavad 1x na teden, al pa še manj, valda da ga kdaj pa kdaj pokličm no, največji je bil 30k, drugač pa ponavad tm okol..7 do 12k. zj bomo pa zmanjšal tole, jap
- žblj
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 4. 2005
*~LUCIFER~* napisal/-a:jz okol 1000 sit, nč več..zato mam messanger, s katerim lohka pošlm offline sporočilo,pa ga prejemnik dobi ko pride v messanger, po novem pa se lohka tud pogovarjamo 4 free in je zvok tak kot če bi po mobitelu govorila
A to mislš Skype? Ja jst se tud prek Skypa pogovarjam s prjatlco, k študira v Londonu. Sam je res d best, k da bi se pogovarjale po telefonu - pa čist zastonj! Obstaja pa tud varjanta, da s Skypa kličeš kamorkol na mobitel (moraš plačat), sam je fuuul cenej, kot če bi klical recimo z mobitela na mobitel al pa s fiksnega na mobitel.
-
polenta - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 4. 2005
jaz mam ponavadi okoli 8-9 jurčkou na mesec zdaj ko sem bla na morju pa kar 19! Pa sploh z nobenim nisem govorila in SMS-ov tudi nisem dosti pošiljala... Sigurno je mama klicarila naokoli, zdaj bo pa meni težila kolko porabim in da ne spoštujem denarja in bla bla
Če te prime da bi delal počakaj...
Gotovo te bo minilo!
Gotovo te bo minilo!
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
jst mam pa naročnino 1200 plus kar pošlem smsov..ki jih mam po 5 sit..tok da nanese ke okol 3000
drgač pa ne klicarim dost..še tist z domačga pa nonstop uporablam msn
drgač pa ne klicarim dost..še tist z domačga pa nonstop uporablam msn
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
kiki* - Debatorica
- Na forumu od: 4. 6. 2005
- Kraj: na eni zvezdici
sofia83 napisal/-a:*~LUCIFER~* napisal/-a:jz okol 1000 sit, nč več..zato mam messanger, s katerim lohka pošlm offline sporočilo,pa ga prejemnik dobi ko pride v messanger, po novem pa se lohka tud pogovarjamo 4 free in je zvok tak kot če bi po mobitelu govorila
A to mislš Skype? Ja jst se tud prek Skypa pogovarjam s prjatlco, k študira v Londonu. Sam je res d best, k da bi se pogovarjale po telefonu - pa čist zastonj! Obstaja pa tud varjanta, da s Skypa kličeš kamorkol na mobitel (moraš plačat), sam je fuuul cenej, kot če bi klical recimo z mobitela na mobitel al pa s fiksnega na mobitel.
ker messanger je to? pa kok se ga dobi? ker jst mam po 15k računa na mesec pa mam dost tega! pa še mislm da mal mutijo tam na mobitelu!
Prvi neprebran prispevek • 684 prispevkov
• Stran 3 od 46
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 46
Naslednja
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov